Semesterbostäder & hotell i Folgarida

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Folgarida är en mindre och trevlig stad, som ligger på vägen från Val di Sole och Madonna di Campiglio. Själva skidområdet är rimligen stort, då det förbinder skidområdena Marilléva, Folgardida och Madonna di Campiglio. Här råder inte den vildaste after-ski-atmosfären, men här finns goda möjligheter för att koppla av och ha det trevligt på de lokala caféerna och restaurangerna.

Val di Sole

Skidterrängen startar på 1000 meters höjd och går upp till 2448 meter över havet. Det är ett sammanhängande system och med samma liftkort kan du också åka skidor i ett mindre system som heter Pejo, där pisterna går hela vägen upp till 3000 meter över havet. Pisten är inte svår - men vacker! För att komma till Pejo tar du den lokala bussen.

Själva Folgarida är inte någon traditionell bergsstad, den är uppbyggd med föremålet att husera skidturister, så om du önskar lite mer lokal stämning, rekommenderar vi turer ner till landsorterna i dalen Dimaro och Male.

Det finns bra skidskolor, både för barn och vuxna, terrängen är inte speciellt svår, men inte heller för lätt - så det finns något för var och en. Det är enkelt att komma hit - lättast med bil via Brennerpasset, och därpå köra av antingen vid Bolzano syd eller fortsätta ner till St. Michelle i Mezzocorona och sedan köra till Val di Sole därifrån. Närmast flygplatser är Verona, Bergamo och Milano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map