Hotell i Fiavè i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Al Sole

 
Hotel Al Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Al Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiavè här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i den lilla byn Fiavè ca. ½ timmes körning norr om staden Riva del Garda och Gardasjön, och på vägen till det vackra Molveno sjön och den berömda skidorten Madonna di Campiglio. Hotellet är fint dekorerat av blommor som tillsammans med de gröna markerna och omkringliggande berg får dig att tänka på sommar i Sydtyrolen.

Du blir mottagen med öppen famn

Hotel Al Sole ägs av det sympatiska äktaparet Mariangela och Luigi Calza, som själva driver stället och välkomnar gästerna. Hotellet ligger vid byns lilla torg, där det finns en mysig bar där man kan sitta ute och njuta av solen och lokalbefolkningen ofta samlas, för att höra de senaste nyheter.

Läs mer om Hotel Al Sole

Mamma står i köket

Hotellet har en liten trevlig reception med allrum, hiss, restaurang, bar och cyklingsförvaringsrum (området är berömt för sina mountainbiks), trädgård och terrass samt parekingsmöjligheter. Mariangela står själv i köket och lagar riktigt god italiensk mat, baserat på vad de själva odlar i trädgården och vad som odlas i omgivningen. Restaurangen är berömd bland lokalabefolkningen - lyckligtvis även balnd de turister som stannar till emellanåt.

Rummen

Hotellet har 13 rum på första våningen som alla renoverades 2005. De har telefon, satellit-TV, safe box och badrum med WC, dusch och hårfön. Hotel Al Sole har 4-bäddsrum med utsikt ut över vägen, som bland annat kan hyras som familje rum för 2 vuxna och 2 barn under 12 år (priset svarar till att man betalar för 3 vuxna).

Dölj texten
 
 
search map