Omdömen från Residence des Alpes

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence des Alpes

Läs personliga omdömen av Residence des Alpes som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence des Alpes. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence des Alpes

Härlig lägenhet som mer än levde upp till våra förväntningar, eftersom den var vackert inredd, fin och ren. Den hade också en vacker utsikt över bergen. Läget var också fint i förhållande till vandringsmöjligheter.

Det var också skönt att få reda på att man genom hotellet kunde köpa ett kort som gav tillgång till hissarna, bussar och en massa museum och aktiviteter i området för en euro per dag, vilket vi använde oss av mycket.

Det enda som irriterade oss var att ni hade beskrivit att lägenheten hade gratis internet, vilket endast gällde för EN data. Härefter skulle man betala. Inte helt ok, tyckte vi.

Rekommendationer till andra gäster

Fantastiskt område att vandra i. Mycket varierande och vackert

Residence des Alpes
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence des Alpes
Trerumslägenhet med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Använde den inte.
Internet / Wi-Fi

Endast en uppkoppling.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Henrik og rejsefælle fra Kastrup boede på Residence des Alpes i Cavalese

Det gick riktigt bra, en mycket vacker plats, lite slitna men annars ok. Så bara för info du kan sätta sitt betalkort som en deposition, de bara ta ett avtryck av den gammalmodiga flugsmälla och om inte nått den anteckning kommer raderas igen

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map