Hotell i Cavalese i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Lagorai Resort & Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vackert läge och trevlig by

Hotel Lanorai & Spa har ett mycket privilegierat och estetiskt vackert läge, på en platå på 1000 meters höjd, precis utanför Cavaleses historiska centrum. Byn ligger i den centrala delen av Val die Fiemme, och har en trevlig atmosfär samt ett par trevliga barer. Om vintern används vid några tillfällen skridskobanan till ett diskotek på is. På södra sidan av byn hittar du liften som för dig upp till stationen där du kan komma till de lättare, östra pisterna. På västsidan är pisterna lite brantare. Den högsta punkten når 2250 meter över havet. Centrum och skidliften ligger cirka 800 meter från hotellet, men de flesta restauranger och barer hittar du cirka 500 meter bort. Om vintern kan du nyttja hotellet shuttlebuss för att komma till skidliften, utan extra kostnad.

Charm och njutning

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Lagorai är en perfekt bas under din semester, och du kommer inte att sakna något under din vistelse. Om sommaren, såväl som under vintern, finns det många aktiviteter att ta för sig utomhus i närområdet. Det är en välsignelse att komma tillbaka till ditt hotell efter en dag ute och den varma, charmiga inredningen och trevliga atmosfären får dig att känna dig som hemma. Om du har lust till extra lugn och ro så besök wellness-centret. Här kan du prova flera olika bastu, ångbad eller poolen. Om du har lite energi kvar i kroppen efter en dag i backarna, kan du nyttja gymmet. Massage och behandlingar är tillgängliga mot extra betalning. Om du har lust, kan du fråga efter programmet "Wellness Vital", som inkluderar lektioner i Pilates, aerobics och andra motionsformer med fokus på vitalitet. På morgonen hittar du ett stort urval av färska produkter till din frukost i restaurangen.

Läs mer om Hotel Lagorai Resort & Spa

Bra att veta om Hotel Lagorai Resort & Spa

Du har tillgång till wifi på hotellet, samt skidskåp och gratis parkering på området. Som gäst kan du nyttja FiemmE-Motion Guest Card som täcker vissa fritidsaktiviteter, offentlig transport och tillgång till åtskilliga museum och naturparker.

Avstånd:
- Centrum: ca 800 meter
- Skidlift och pister: ca 800 meter
- Skidutrustning (köpa/hyra), butiker och restauranger: ca 500 meter
- Spår till längdkidåkning: ca 5 km

Läs om rummen på Hotel Lagorai Resort & Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map