Hotell i Cavalese i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Azalea Park Hotel

 
Azalea Park Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Azalea Park Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cavalese här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lite utanför staden, i promenadavstånd till centrum

Hotellet ligger lite utanför Cavaleses historiska centrum (ca. 200 m), i en stad i centrala delen av Val di Fiemme. Staden har en mysig atmosfär, och ett par trevliga barer. På vintern blir skridskobanan vid somliga tider använd som ett diskotek på is. I södra delen av staden hittar du liften som går upp till den station varifrån du kan ta dig till de förhållandevis lätta, östliga pisterna. De västliga pisterna är lite brantare och därmed lite mer utmanande. Den högsta punkten når 2250 meter och på vintern erbjuder hotellet gratis shuttlebuss-service till skidliften (hållplatsen ligger 50 m från hotellet), så att du enklare kan ta dig upp på höjderna.

Allt är miljövänligt - och komforten är intakt

Hotellet är designat i en moderna och originell stil, och här råder en avslappnande stämning. Allt på Azalea Park Hotel är gjort så att ditt uppehälle ska bli så skönt som möjligt - och ditt välmående är garanterat. Från erbjudna produkter till byggnadsmaterialet som använt till hotellets konstruktion, är allt gjort med öga för miljö och ekologi. Detta innebär dock inte att komfort, faciliteter och service skulle vara sämre - de är verkligen bra för ett 3-stjärnigt hotell.

Läs mer om Azalea Park Hotel

Ekologisk, hemlagad mat i restaurangen

Restaurangen är inredd med stora glassväggar som ger dig möjligheten att njuta av utsikten över staden medan du äter din middag. De flesta produkter och måltider som serveras här är ekologiska. Det gäller även vinerna. Ekologiska frukter och grönsaker kommer från regionen, och köttet kommer från familjens slaktare. Pasta och bröd gör på plats av ekologiskt mjöl. När vädret tillåter det, får du inte gå miste om den härliga trädgården som är full med blommor. Här kan du njuta av en kall drink på den sköna utomhusterrassen.

Bra att veta om Azalea Park Hotel

Det finns låsbara skåp till dina skidor, gratis wi-fi samt ett lekrum till barnen som de kallar "Barn-laboratoriet".

Vackra, dekorerade rum

Hotellet har 34 rum och juniorsviter i ljusa och harmoniska färger. Alla rum är olika, men den röda tråden är att de har en modern still som är blandad, på ett balanserat vis, med en mer klassisk stil. Från rummen har du en vacker utsikt över bergen och staden. De flesta rummen har balkong, och alla har sat-TV, förvaringsbox, wi-fi samt privat badrum med toalett och dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 
search map