Semesterbostad i Cavalese i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Apparthotel des Alpes

 
Apparthotel des Alpes är inte tillgänglig i dagsläget
Apparthotel des Alpes är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cavalese här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenhetskomplexet Apparthotel des Alpes är stort och erbjuder totalt 136 lägenheter. Det ligger i en solrik och lugn position 1,5 km från bycentrum och 1 km från Cermis kabinlift som kan nås med skidbuss som stannar strax framför lägenheterna. I byn ligger det flera inköpsmöjligheter, restauranger och caféer.

Faciliteter i huvudbyggnaden

I huvudbyggningen finns reception, restaurang, pizzeria, restaurang med take- away service, lekrum, internet point i receptionen, hiss, skid-depå och obevakad parkering. Priset inkluderar användning av pool (badmössa är obligatorisk) och fitness room, sauna och turkiskt bad. Mot betalning kan man använda tvättstuga och garage.

Läs mer om Apparthotel des Alpes

Traditionell tyrolstil

Lägenheterna är alla möblerade i den traditionella tyrolstil och råder över satellit- TV, telefon, säkerhetsbox, mikrovågsugn, badrum med hårtork och balkong. I huvudbyggningen ligger en- och trerumslägenheterna. I Residencet, som ligger 50 meter från huvudbyggningen finns två- och trerumslägenheterna.

Lägenheterna på Apparthotel des Alpes

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (typ M2)

Lägenheterna är ca. 25 m² och består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två, balkong eller liten trädgård och badrum / toalett med hårtork.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (typ ST4)

Lägenheterna är ca. 30 m² och består av kök, uppehållsrum med bäddsoffa för två eller dubbelsäng samt alkov med våningssäng, balkong eller liten trädgård, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Denna typ av lägenheter vänder mot berget.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (typ ST4 m/ utsikt)

Lägenheterna är ca. 30 m² och består av kök, uppehållsrum med bäddsoffa för två eller dubbelsäng samt alkov med våningssäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Denna typa av lägenheter har utsikt över dalen och balkong.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ T6)

Lägenheterna är ca. 45 m² och ligger på vinden. De består av kök, uppehållsrum med bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Denna typ av lägenheter har balkong och vänder mot berget.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ T6 m/ utsikt)

Lägenheterna är ca. 45 m² och ligger på vinden. De består av kök, uppehållsrum med bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Denna typ av lägenheter har balkong och utsikt över dalen.

Dölj texten
 
 
search map