Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Castello di Toblino

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Slottet är från 1300-talet och har genom tiderna haft både en religiös och militär betydelse – speciellt på grund av sin strategiska placering på en tidigare liten ö mitt i sjön, vilket hör till ovanligheterna. I år 1495 övergick stället till byn Trentos kyrka var kardinalen Bernardo Clesio lät restaurera det i renässansstil. Stället blev byggt under medeltiden och man ser därför flera ställen var det ursprungliga bygget blandats ihop med den restaurerade renässansstil.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Idag fungerar slottet som känd restaurang var det ofta hålls bröllop och andra stora evenemang. Till restaurangen hör också ett trevligt litet café med terrass precis ner till sjön var man kan njuta av den helt fantastiska utsikt. Det är inte möjligt att besöka slottet utan att besöka restaurangen.

 
search map