Hotell i Castello di Fiemme i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Latemar

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet passar dig som vill bo på ett mindre ställe utan att behöva tumma på faciliteterna. Stilen är klassisk med många trädetaljer och rummen komfortabla. I restaurangen serveras det genuina specialiteter från Trentino och har du speciella önskemål p.g.a allergier eller av andra orsaker är du välkommen att höra efter i receptionen så försöker dig komma dig tillmötes. Hotellets läge i byn gör att du kan promenera bort till både bar och restaurang om du känner för att alternera dig.

Fyll dina dagar med sköna aktiviteter

Till Hotel Latemar kan du komma vinter som sommar och avsett vilken årstid du är här finns det massor kul att göra. Givetvis är skidor i fokus på vintern och området är känt för sina skidmöjligheter. Under sommaren är det hiking och trekking som oftast står överst på önskelistan. Och området är verkligen perfekt för den typen av aktivitet. Väl hemma igen kan slå dig ner på terrassen med något gott att dricka och bara njuta av vistelsen.

Läs mer om Hotel Latemar

Koppla av i poolen

Till hotellet hör en övertäckt pool på 17x7 meter och solstolar hittar du ute i trädgården. Här kan du koppla av efter en aktiv och händelserik dag. Hotellet har dessutom bastu med 9 platser, relaxhörna samt "finsk dusch". Under sommaren är här öppet mellan kl. 10.00-19.00 och bastun är då på förfrågan. Under vinterhalvåret kan du komma hit mellan kl. 15.00-19.30 och då är bastun öppet under den tiden. Utöver detta har hotellet en s.k. "saltgrotta", Grotta di sale - den enda i Val di Fiemme. För mer information hör med personalen när du checkar in.

Här finns rum för upp till fyra personer

Rummen, totalt 32 stycken, är alla utrustade med privat badrum, hårtork, telefon, kassafack och Sat-TV. Nästan samtliga har balkong men detta är inget vi kan garantera i förväg utan är endast ett önskemål.

Rummen på Hotel Latemar

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map