Semesterbostad i Carano i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Club Residence Centro Vacanze Veronza

Pizzeria
 
Club Residence Centro Vacanze Veronza är inte tillgänglig i dagsläget
Club Residence Centro Vacanze Veronza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Carano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenhetskomplexet ligger i Carano, 2 km från centrala Cavalese och från skidliften som kan nås med gratis busservice. Det är endast 20 km till motorvägsavfarten vid Ora.

Flera faciliteter

I byggnaden finns det ett stort gemensamt uppehållsrum, bar, TV-rum, spel rum, pizzeria, pub, hiss, skid-depå, tvättstuga, parkeringsplats (obevakad) och garage samt inköpscenter med flera slags butiker (kiosk, supermarked, skid-butiker, bankomat osv.).

Läs mer om Club Residence Centro Vacanze Veronza

Klubbkort ger tillgång till...

Det obligatoriska klubbkortet inkluderar inomhuspool med utsikt över dalen, fitness, bordtennis, kvällsunderhållning, miniklubb för barn mellan 3 och 10 år och diskotek samt skid-buss. Bemärk att miniklubb och skidbuss går från 20/12 till 14/4. Mot betalning kan man använda wellnesscenter med sauna, turkiskt bad, solarium och vattenmassage.

Lägenheter i alpstil

Lägenheterna är alla fint möblerade i äkta "bergsstil" och råder över kokvrå, telefon, badrum och - mot betalning av tillägg - satellit-TV. De flesta lägenheter har balkong utom dem som ligger på vinden.

Lägenheterna på Club Residence Centro Vacanze Veronza

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (på vinden)

Lägenheterna består av rymligt uppehållsrum med kokvrå och ’tyrolerstube’ med bäddsoffa för två samt nattområde avskilt med gardiner, två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna består av kök, uppehållsrum med ’tyrolerstube’ med bäddsoffa för två samt nattområde avskilt med utdragsdörr, våningssäng samt badrum med toalett och dusch samt balkong.

Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser

Lägenheterna består av rymligt uppehållsrum med ’tyrolerstube’ och bred bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och våningssäng samt badrum med toalett och dusch samt balkong.

Dölj texten
 
 
search map