Semesterbostäder & hotell i Carano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Carano är en mindre klassisk by som ligger på en naturlig bergssluttning i Val di Fiemme i Trento provinsen. Byn är en av de mest antika i området och har idag nästan växt samman med Cavalese, varifrån det lokala skidområdet utgår ifrån.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Skidåkning för alla

Som skidort är Carano inte speciellt känd, men den är mycket stämningsfull trots sin storlek. Det finns förbindelse mellan byarna med den utmärkta skidbusservice. Byn är liten men trevlig och här ser man de lokala på marknaden som hålls varje onsdag.

Då orten ligger på 1.086 meters höjd snöar det ofta men den blir sällan liggande speciellt länge och stället är därför utmärkt som utgångspunkt för skidsafarier, var nya områden prövas dagligen. Det lokala skidområdet ligger vid Cavalese. På så vis får du smidigt tillgång till restauranger, barer och butiker samt Cavaleses övriga utbud. Det lokala skidområde ligger som beskrivet vid grannstaden Cavalese och området vid Val di Fiemme får anlagt sina 100 km skidspår och pister i perioden december till april. Det finns skidspår och pister för alla nivåer, även snowboard-åkare.

Läs mer om Carano

Carano under sommaren

Carano har alltid varit känd för sina varma källor med läkande vatten. Dalen "Rio Val" delar staden i två delar; Villa, som är den del där centrum ligger på en höjd av 1120 meter och Radoè där den lokala kyrkan är belägen på en höjd av 1086 meter. Town är en bra utgångspunkt för vandring och cykling i de vackra bergen, och så här är en hel del lokala atmosfären och sätta marknad på onsdagar.

Ankom i bil

Med bil för att komma till Carano genom att Brennermotorvägen till Ora och avsluta här för att köra upp till Cavalese. Närmaste flygplatser är Bolzano, Verona, Milano och Venedig. De närmaste tågstationerna Ora (ca 24 km), Bolzano (ca 42 km) och Trento (60 km).

Dölj texten
 
 
search map