Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Villetta del Lip

Terrass till lägenheten CO Lägenhet CO Lägenheten CO3
 
Villetta del Lip är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta del Lip är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villetta del Lip är ett fint "alpliknande" litet hus som ligger ca. 350 meter från skidliften i Canazei och 300 meter från centrum.

Skogspist ca. 100 m bort

För att komma upp till huset ska man upp på en mindre brant grusväg. Härifrån är det en skön utsikt till bergen och över byn. Då huset ligger lite tillbakadraget är här lugn och ro. Ca.100 meter från huset går en mindre pist genom skogen (Belvedere - Canazei). Inköpsmöjligheter ligger inom 150 meters avstånd.

Läs mer om Villetta del Lip

Tre lägenheter

I huset uthyrs tre lägenheter alla utrustade med TV och tvättmaskin. Det finns en trevlig gemensam terrass (utvändig) samt skid-depå i hallen. Lägenheterna är privatmöblerade varför de kan vara olika i skick och inredning.

Lägenheterna på Villetta del Lip

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (CO3 - 2 vån.)

Tvårumslägenheten med 2 sovplatser ligger på andra våningen och råder över TV och balkong och består av kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (CO2 - 1 vån.)

Trerumslägenheten på första våningen består av kök med balkong, två sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med tvättmaskin. Lägenheten är enkelt möblerad.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (CO - 2 vån.)

Trerumslägenheten på andra våningen består av kök med rymlig terrass, två sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med tvättmaskin. Denna lägenhet är bättre möblerad än den som ligger på första våningen.

Dölj texten
 
 
search map