Hotell i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Sport Hotel & Club Il Caminetto

 
Sport Hotel & Club Il Caminetto är inte tillgänglig i dagsläget
Sport Hotel & Club Il Caminetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan pinjeträd och berg

Hotellet är ett traditionellt 3-stjärnigt hotell, som ligger lugnt och vackert i en del av dalen Val di Fassa, mellan Canazei och Campitello. Framför hotellet kan du ta en gratis shuttlebuss, som kör till den närmsta skidliften. Du bor på 1400 meters höjd över havet, cirka 700 meter från centrum av Canazei. Skidliftarna och pisterna i det berömda skidområdet Sella Ronda ligger endast cirka 900 meter bort.

Canazei är omgivet av vackra pister, fulla av pinjeträd, och du har utsikt över Dolomiternas imponerande bergskedjor. Canazei är den största av byarna i Val di Fassa, och lockar många semestergäster varje år. Det är en charmig och trevlig liten by, med massor av restauranger, barer och ett varierat nattliv. Val di Fassa har totalt 138 km pist och 69 skidlifter - med andra ord, rik möjlighet för att du ska kunna hitta dina favoritpister. I backarna finns många ställen där du kan slappna av och äta en god lunch.

Hög grad av komfort

För att vara ett 3-stjärnigt hotell, är komforten mycket hög. Oavsett om du är en aktiv person, eller mer någon som vill slappna av och njuta av semestern, kan du alltid hitta något som passar dig på Sport Hotel & Club Il Caminetto.

Efter en lång dag på pisterna, finns det inget bättre än att hämta ny energi på hotellets Wellness-Center, som både erbjuder sauna, jacuzzi, ångbad och en inomhuspool (12x6 m). Du kan också bättre på solbrännan i solariet eller njuta av massage eller andra behandlingar. Till dig som är extra aktiv finns också ett gym. Inträdet till Wellness betalar du på plats.

Avstånd:
- Centrum: 700 meter
- Pister: 900 meter
- Stopp för skidbuss: 10 meter
- Skidlift: 900 meter

Läs mer om Sport Hotel & Club Il Caminetto

Ät och njut på hotellets restaurang

Här har du allt: när hungern sätter fart, kan du söka dig till hotellets kvalitets-restaurang, och innan dess kan du också slappna av i de traditionella "stuben" eller i lounge-baren, den amerikanska baren (med TV). Efter middagen kan du fortsätta festen på diskoteket, Disco Club Hexen. Till de mindre barnen erbjuder Sport Hotel & Club Il Caminetto en barnklubb.

Wifi finns tillgängligt på hotellets centrala områden mot en extra avgift, och du kan nyttja ett parkeringsgarage, mot en kostnad och skidskåp.

Ljusa och komfortabla rum

Hotel Il Caminetto har 90 komfortabla rum. Alla är utrustade med Sat-TV, telefon och privat badrum med dusch. Några rum har balkong och en vacker utsikt över bergen. Extrabäddarna kan vara i fransk bädd eller i våningssäng.

Dölj texten
 
 
search map