Hotell i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Schloss Hotel Dolomiti

 
Schloss Hotel Dolomiti är inte tillgänglig i dagsläget
Schloss Hotel Dolomiti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En semestern i historiska omgivningar

Här bor du på ett av de äldsta hotellen i Canazei, och den historiska stämningen går verkligen inte att missa. Hotellbyggnaden är uppförd i den byggstil som härstammar från Habsburgarna, som var ett av de mest inflytelserika kungahusen i Europa. Det Heliga Romerska Imperiets tron var i Habsburgarnas händer mellan år 1438 och år 1740. Familjen kom ifrån Wien, men gjorde sitt inflytande gällande i hela Europa.

Natursköna omgivningar och charmig by

Canazei är omgivet av vackra pister med pinjeskogar och Dolomiternas imponerande bergskedjor. Själva byn är den största i dalen Val di Fassa, och i jämförelse med de små grannbyarna är det också den som lockar flest semestergäster. Det är en charmig och trevlig liten by, med massor av restauranger, barer och möjligheter för att leva nattliv.

Tillgång till Sella Ronda och Dolomiti Superski

Val di Fassa täcker totalt 138 km pist och har 69 lifter. Med andra ord har du rikligt med plats till att hitta dina favoritpister. I pisterna kan du hitta trevliga platser där du kan hålla pauser och äta lunch. Från detta områder är det lätt att ta dig till Sella Rondas berömda pister, och om du vill, kan du utöka ditt liftpass så att du får tillgång till Dolomiti Superski och dess 1200 km pister och 450 skidlifter.

Avstånd:
- Skidbuss, stopp: 100 meter
- Skidlift: 400 meter
- Centrum: 80 meter

Läs mer om Schloss Hotel Dolomiti

Vänlig personal och sköna faciliteter

När du träder in på hotellet märker du direkt den varma atmosfären. Den vänliga personalen är glada att kunna hjälpa dig och får dig att känna dig välkommen. De komfortabla faciliteterna och den goda servicen sätter pricken över i. När du har lust till avslappning, kan du luta dig tillbaka i wellness-området där du hittar en jacuzzi, en bastu, ett turkiskt ångbad och solarium (mot en kostnad). Du kan också beställa kroppsbehandlingar och massage. Om du vill träna, som komplement till skidåkningen, kan du använda gymmet på morgonen eller eftermiddagen.

Ät dig mätt på traditionella rätter i restaurangen

När det är tid till en god måltid, erbjuder a la carte-restaurangen/pizzerian på Schloss Hotel Dolomiti rätter från regionen och Medelhavsområdet, och om du bara är sugen på en drink kan du njuta av denna i hotellets "stube". Om du har behov av internet, finns det Wi-Fi (mot avgift) i alla de gemensamma utrymmena. Din skidutrustning kan du placera i förvaringsrummet, och om du anländer i bil, kan du nyttja parkeringsgaraget mot en extra kostnad.

Rum i traditionell stil

Hotellet har 90 rum, och alla har minibar, värdebox, hårtork, sat-TV och privat badrum. Några av rummen har balkong. Extrabäddarna kan vara i fransk bädd eller i våningssäng.

Dölj texten
 
 
search map