Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Val di Fassa

Lägenhet IE Lägenhet IN Lägenhet PA Lägenhet PA2 Lägenhet ZA Lägenhet AN Lägenhet FI Lägenhet CU Lägenhet MN
 
Residence Val di Fassa är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Val di Fassa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Val di Fassa ligger i Alba di Canazei 800 meter från skidliften i Canazei (30 meter från närmaste hållplats för skidbussen). Inom 500 meters avstånd ligger inköpsmöjligheter. I byn finns dessutom skridskohall (ca. 250 meter från stället).

10 lägenheter

Residence Val di Fassa är en nyare byggning med i allt 10 lägenheter som uthyrs. Alla lägenheter är rymliga med enkla köksfaciliteter. Möbleringen är privat och därför mycket varierande från lägenhet till lägenhet.

Läs mer om Residence Val di Fassa

Notera: Restriktiva husregler

Byggnaden har dock ganska restriktiva husregler så att föra oväsen om natten (mellan kl. 22.00 och 08.00) tolereras ej. Detta är inte ett ställe för festglada ungdomar! Observera även att det inte finns hiss i byggnaden.

Läs om lägenheterna på Residence Val di Fassa

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Val di Fassa

Läs personliga omdömen av Residence Val di Fassa som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Val di Fassa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Val di Fassa

Läs mer

Residence Val di Fassa i Alba di Canazei

Vi reste till Canazei (Alba) i vecka 9, och är överlag nöjda med In-Italia och deras italienska samarbetspartner i byn. In-Italias hemsida är mycket informativ, och det är lätt att komma i kontakt med dem, och att få snabba svar på mail. Vi skulle ha lite pengar tillbaka för en avbeställd lägenhet och det gick blixtsnabbt och utan problem.

Den lokala samarbetspartners är mycket vänlig och tillmötesgående på både engelska, franska och tyska (och italienska). De hjälpte oss att hitta ett ställe där vi kunde bevara bagaget tills bussbolaget hämtade oss på lördag kväll - mycket bra service.

Standarden av Residence Val di Fassa, lägenhet ZA, är inte hög, men det fungerade dock. Vi hade inga problem med el, och köket var användbart, även om det var sparsamt inrett. Badrummet var dock inte bra - duschdrapperiet var på väg att falla ner och "duschkabinen" var ett sidobadkar i barnstorlek, som det var svårt att balansera i. Garaget kan endast ta bilar upp till 1,9 meter, så har man en skidbox på taket kan man glömma det. Dessutom var där inget skidrum, även om det nämndes på flera skyltar i egendomen. De beklagade det lokala kontoret många gånger.

Två sista tips:
Det är märkligt, att det inte finns några vinglas i en italiensk lägenhet. Flera billiga vinglas skulle kasta glans över köket.
Det lilla slaktaren i Alba är fantastisk!

Läs mer

Residence Val di Fassa i Alba di Canazei

Lägenheten (6 personer CU) var strålande till föremålet med ett härligt stort allrum. Utmärkta parkeringsförhållanden i källaren, och bil och skidutrustning var varm och torr.

Skidbussen stannar precis utanför dörren - det var dock några väntetider, när det var prime time. Vilket också gjorde sig gällande vid liften, m en det är ju ofta problemet när det endast finns en lift som tar en upp på berget!

Hela skidområdet var jättestort med massor av möjligheter och de bästa liftar jag ännu upplevt (inkl. Österrike, Schweiz och Frankrike).

Mycket förnuftig prisnivå i terrängen.

Canazei stad är också riktigt trevlig, med ett omfattande handelsliv, där man bl.a. kan hitta en Max&Co med 50% rabatt, samt en extremt välsorterad vinbutik med alla toppvin från Italien, samt delikatesser.

På minussidan finns de omfattande köerna vid München och på väg till Innsbruck, vilket gjorde att körtiden blev 17 timmar från Danmark.

Det lokala kontoret var hjälpsamma, men det är inte så trevligt att de kräver 50 euro för att lämna nycklarna mellan klockan 19-23, och att det är omöjligt efter klockan 23 (med tanke på köerna på motorvägen och man ofta blir försenad)

Läs mer

Ann-Charlotte med stort sällskap från Trelleborg i Sverige bodde på Residence Val di Fassa i Alba di Canazei från den 19. till den 26. februari 2011.

Som vanligt var Dolomiterna fantastiskt! Sällskapet var nöjda med sina lägenheter. Om ni vill rekomendera en restaurang till fler resenärer, så finns det en med bra service, god mat och hyfsade priser bakom Familia Cooperativa i Alba. Edys pizzeria i Alba fungerar också OK.

Läs mer

Bedömning av Residence Val di Fassa

Läs mer

Bedömning av Residence Val di Fassa

Läs mer
 
search map