Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Contrin

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ideellt läge i en trevlig bergsby

Residence Contrin erbjuder lägenheter med ett perfekt läge, endast 100 meter från Belvedere-liften. Skidskolan och centrum ligger dessutom endast 250 meter från hotellet. Canazei är en charmig och trevlig liten bergsy, där du hittar många restauranger, barer och ett kul nattliv. Byn är omgiven av vackra pister, fulla med granträd och med utsikt över Dolomiternas imponerande bergskedjor. Själva landsbyn är den störta och mest kända av landsbyarna i Val di Fassa, och också den som lockar flest semesterfirare.

Ett vackert område att åka skidor i

Val di Fassa har totalt 138 km pist och 69 liftar. Skidskolan Canazei Marmolada är den äldsta i Italien, och har fler än 100 kvalificerade skidlärare. Skidområdet kan nås från Canazei med endast ett par minuters promenad till liften, och här hittar du ett enormt urval av pister, flera svårighetsgrader, en snöpark för de som älskar att köra freestyle, och en "baby-park" till de minsta. Från Belvedere-liften tar det bara några minuter innan du når den kända Sella Ronda-rutten. Området bjuder på en perfekt balans mellan sport och natur, både på sommaren och vintern.

Avstånd:
- Centrum: 250 meter
- Pister: 100 meter
- Skidlift: 100 meter

Läs mer om Residence Contrin

Bas-lägenheter med god komfort

Lägenheterna på Residence Contrin är enkla, men bjuder ändå på bra komfort. Varje lägenhet har sitt eget skidskåp med skovärmare. I de gemensamma områdena finns wifi, och det finns också möjlighet till att tvätta kläder. Till barnen - och till barnsliga själar - finns det ett spelrum med pingisbord och foosball. På terrassen i trädgården kan du njuta av din lunch, som du själv har förberett, eller en god kopp kaffe. Det finns rikligt med parkeringsplatser, och du har möjlighet att kunna bevara din vinterutrustning eller din cykel i byggnaden. Om du har behov av att hyra cykel, så fråga i receptionen.

De 30 självförsörjande enheterna är funktionella och komfortabla. Alla har balkong och trämöbler i ljusa färger. Teköket är välutrustat med elektriska kokplattor och kylskåp. I vardagsrummet hittar du en bäddsoffa, TV och telefon. Badrummet har dusch.

Lägenheterna på Residence Contrin

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Apparthotel Majestic

Predazzo, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Grand Hotel Liberty

Riva del Garda

Riva Lake Lodge

Riva del Garda

Casa Europa

Ledrosjön

search map