Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Casa Canazei

 
Residence Casa Canazei är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Casa Canazei är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fridfullt läge

Lägenhetshotellet Residence Casa Canazei är ett härligt ställe att bo på, med kort avstånd till Canazei och Alba, samt endast 900 meter till närmsta skidlift. Canazei är omgivet av vackra pister med pinjeträd och Dolomiternas imponerade bergskedjor. Själva byn är den största i dalen Val di Fassa, och lockar många turister, i jämförelse med de små grannbyarna. Det är en charmig, trevlig liten by, med massor av restauranger, barer och nattliv.

Ett stort urval av pister

Val di Fassa har totalt 138 km piste och 69 skidliftar. Här finns massor av möjligheter för att du ska hitta dina favoritbackar. I pisterna finns många trevliga platser där du kan äta lunch och njuta av solen. Från Canazei har du förbindelse med Sella Ronda-pisterna som tar dig runt hela berget Sella. Framför din semesterbostad stannar bussen till Canazei och 1,5 km bort stannar bussen till Alba. Från Alba, som är en liten landby, finns ingen förbindelse med Sella Ronda, men det finns en hel del fina och enklare pister.

Läs mer om Residence Casa Canazei

Mys vid den öppna spisen

Lägenhetshotellet är uppdelat i 4 byggnader med 38 lägenheter. Det finns en trevlig "stube" och en taverna med en eldplats. Här kan du slappna av tillsammans med dina medresenärer och ta en drink om eftermiddagen eller kvällen. Här finns också andra möjligheter att koppla av, för stället erbjuder också en bastu - ett perfekt sätt att koppla av på efter en dag i backarna. Det finns ingen restaurang, men du behöver endast gå 300 meter, så hittar du närmsta plats att äta middag på. De närmsta butikerna ligger 500 meter bort. Det finns en gratis parkering per lägenhet, och på hotellet kan du nyttja uppvärmda skidskåp.

Trevliga lägenheter i Alp-stil

De 38 lägenheterna är enkla, men varmt möblerade. En lägenhet betår av två rum. Vardagsrummet har en sittgrupp med en bäddsoffa och en TV, matplats och kökshörna med fyra kokplattor, en ugn och ett kylskåp. Sovrummet har en dubbelsäng och ett badrum med dusch eller badkar. Några av lägenheterna har balkong.

Lägenheterna på Residence Casa Canazei

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser

Lägenheterna är på ca. 42 m². De består av vardagsrum med kökshörna, samt dubbel- eller enkel bäddsoffa (till barn upp till 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser

Lägenheterna är på ca. 42 m². De består av vardagsrum med kökshörna, samt dubbel- eller enkel bäddsoffa (till barn upp till 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map