Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Villa Mozart

 
Hotel Villa Mozart är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Mozart är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Garni Villa Mozart ligger faktiskt mellan Campitello di Fazza och Canazei, men närmst Canazei. Skidliften Canazei Pecol kan nås inom 700 meter och från huvudvägen går bussen till centrum och skidliften. Canazei är en livlig och trevlig stad med massor av butiker, restauranger och barer öppna i säsongen. Området erbjuder en perfekt kombination av olika slags sporter och natur, där bergen är täckta av barrträd. Denna anses vara huvudstaden i Val di Fassa.

Området Val di Fassa har i allt 138 km pister och 69 skidlifter. På några få minuter med gondol från Canazei kan du komma både till skidområdet och Sella Ronda, där du har pister i alla nivåer. Utöver detta finns här även en freeride park och en baby park för de minsta. Genom sommarsäsongen blir dessa stigar till vandringsleder genom skogen och över bergen.

Avstånd:
-700 m till skidliften
-100 m till skidbussen
-600 m till centrum

Läs mer om Hotel Villa Mozart

Standard, service och faciliteter


Garni Villa Mozart ligger i ett lugnt område och erbjuder det mest basala och nödvändigaste för en komfortabel vistelse. Vi vill egentligen påstå att Garni Villa Mozart är mer som ett B&B än ett hotell. På hotellet har du fri tillgång till Wi-Fi, gratis parkering och skidförvaring där du kan ställa din utrustning. Det serveras frukost varje morgon och här kan du även beställa in kaffe eller andra förfriskningar.

Traditionella rum


Garni Villa Mozart är ett mindre hotell med endast 15 rum. Alla är inredda i en traditionell stil med rimlig komfort och har TV, telefon, kassafack, badrum med badkar och hårtork, terrass eller balkong.

Dölj texten
 
 
search map