Hotell i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Cristallo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cristallo ligger på huvudvägen som löper från Canazei till Campitello di Fazza, omkring 200 meter från centrum och 600 meter från den närmaste skidlift med förbindelse till Sella Ronda skidområde.

Framför Hotel Cristallo kan du hoppa på bussen som tar dig till liftarna i staden. Canazei är en trevlig och livlig stad under vintersäsongen med massor av restauranger, barer och butiker. Under sommaren lockas många besökare hit för att njuta av den vackra naturen. Området bjuder nämligen på en perfekt blandning av sport och natur där bergen är täckta med massor av träd och granar. Staden ses som huvudstad i Val di Fassa.

I Val di Fassa finns det totalt 138 km pist och 69 skidliftar. Skidområdet och Sella Ronda kan nås med en kort tur i liften från Canazei och här finner du pister av olika svårighetsgrad, en snowboardpark och en babypark för barn. Om sommaren finns det flera spår som kan användas till vandring och mountainbike. Sella Ronda är en mycket populär rutt för cyklister.

Läs mer om Hotel Cristallo

Njut av det stora wellness center


Hotel Cristallo andas en avslappnad alpin atmosfär och erbjuder vänlig gästfrihet. Oavsett om du åkt skidor, vandrat eller cyklat är det en skön känsla att komma tillbaka och njuta av en stund i wellness avdelningen. Att kunna slappna av i kropp och själ är en del av semesterupplevelsen. På Hotel Cristallo har ett komplett wellness med invändig pool med bubbelbad, turkiskt bad, två bastu, solarium, avkopplingsrum och olika möjligheter för massage.

God gastronomi

Om wellness inte helt är något för dig kan det vara så att du kommer uppskatta en kall öl i hotellet "stube" mer. Öl-trädgården eller terrassen är öppen när vädret tillåter och det fulländar samtidigt barområdet. Lättare snacks och förfriskningar serveras genom hela dagen. Om kvällen serveras det typiska rätter från bergen och från det nationella och internationella köket. Efter kvällsmaten (eller innan) finns även ett TV-rum som du kan koppla av i och se nyheter eller en fotbollsmatch.

Man har även tänkt på barnen

Barnen är inte bortglömda på Hotel Cristallo. Det finns nämligen ett lek och spelrum med all möjlig underhållning. Om sommaren finns det ett utomhus lekområde för barnen. Om du är en aktiv person är våren och sommaren en perfekt tid för att cykla runt omkring Canazei. Hotellet kan hjälpa dig att hyra cyklar om det är något som skulle vara intressant. Tar du din egen cykel med på resan finns det förvaringsrum tillgängligt om sommaren. Om vintern blir samma depå använt för skidutrustning. Det finns trådlöst internet på hotellet och ankommer ni i bil finns det plats att parkera den.

Rymliga och traditionellt inredda rum

Hotel Cristallo erbjuder totalt 50 komfortabla rum. Alla rum är utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Nästan alla rum har balkong men detta är inget vi kan garantera vid bokningstillfället.

Rummen på Hotel Cristallo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map