Hotell i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Bernard

 
Hotel Bernard är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bernard är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Bernard är ett familjedrivet 3-stjärnigt hotell i typisk "alp-stil" med endast 25 rum. Huset, som blev byggt under 30-talet, fick 2001 en ansiktslyftning. Här finns en reception, bar där du kan beställa in goda drycker från området, frukostmatsal, matsal, skidförvaring och parkeringsplats.

Hotellet, som är i typisk bergsstil passar dig som vill bo på ett ställe där du känner dig som hemma, och inte bara det utan även med ett behagligt avstånd nära Canazeis utbud. Till skidliften är det endast 600 m men föredrar du att inte gå kan du alltid hoppa på bussen som stannar i din närhet. Föredrar du att stanna "hemma" serveras det traditionella rätter i hotellets restaurang, där du även kan äta frukost och lunch. På menyn kan du välja mellan tre förrätter och tre huvudrätter, grönsak- och salladsbuffée.

Läs mer om Hotel Bernard

Hotellets rum är enkla men komfortabla och du har TV, kassafack, internetuppkoppling, badrum med hårtork och balkong med utsikt. Det går att sätta in en extrasäng på rummet. Comfortrummen är lite större och en del av rummen har snedtak och synliga bjälkar.

Dölj texten
 
 
search map