Hotell i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Al Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Al Sole tillhör semesteranläggningen Clubresidence Al Sole, som erbjuder boende i lägenhet. Denna presenterar vi separat. Al Sole ligger strax i utkanten av Canazei's centrum där du har allt från matställe och barer till inköpsmöjligheter och shopping. Du tar dit på endast ca 5 minuter till fots, ca 100 meter.

Ett bra familjeställe med bra läge

Detta är ett ställe som passar hela familjen, liten som stor och sommar som vinter. Är du här för att åka skidor har du ett förvaringsrum för dina skidor och pjäxor. Val di Fassa är ett skidparadis med över 200 km pister och flera förbindelser till grannbyarnas skidområden. Den närmsta liften, Pecol har du endast ca 250 meter bort, Belvedere har du ca 2,1 km bort och till skidliften Col Radella är det ca 2,3 km. Från Canazei förflyttar du dig alltså både snabbt och smidigt mellan några av Europas bästa skidbackar.

På sommaren däremot kommer många hit för att vandra i bergen. Om du vill kan du hyra cykel, om du inte har med egen, så att du kan se dina omgivningar från cykelsadeln. Och det är verkligen vackert här under sommarhalvåret. Köper du ett s.k. Val di Fassa Card har du dessutom flera rabatter att utnyttja.

Läs mer om Hotel Al Sole

Du har fina faciliteter och pool

På Hotel al Sole finns det ett wellnessområde, Aqavitalis, var inträdet är inkluderat i priset (det är även öppet för allmänheten) med fitnessrum, bastu, vattenmassage, turkiskt bad samt solarium. Här finns även pool för vuxna och en pool för barnen och de är öppna alla dagar förutom ankomstdagen. Barnen har dessutom deras eget område i en miniklubb med tillhörande lekplats. Hotellet erbjuder dessutom baby kit vilket kan vara praktiskt för dig som reser med småbarn.

Komfortabla rum med balkong

Rummen är inredda i traditionell alpstil och har alla fri Wi-Fi, flatscreen-TV, kassafack och hårtork. Det är möjligt för max en extra säng (inkl. eventuella barnsängar) i dubbelrummet , dessa är ca 23 m².

Rummen på Hotel Al Sole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Al Sole

Läs personliga omdömen av Hotel Al Sole som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Al Sole. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Al Sole

Skidsemester i solen

Läs mer

Bedömning av Hotel Al Sole

Läs mer
 
search map