Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Condominio al Cardo

Lägenhet BA Lägenhet MA
 
Condominio al Cardo är inte tillgänglig i dagsläget
Condominio al Cardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Condominio al Cardo ligger tillbakadraget i Canazei med utsikt till bergen. Det är 400 meter till liften, 200 meter till "kinderland" med skidskola och 400 meter till centrum. Inköpsmöjligheter finns inom 500 meter. I centrum (ca. 250 meter) finns dessutom en pool och ett hälsocenter.

Två lägenheter med garage

Det uthyres två lägenheter som både är privat möblerade och rymliga. De är utmärkta val för familjer, inte minst på grund av den centrala placeringen. Båda lägenheterna har ugn, tvättmaskin samt en garage-plats (dock endast för mindre personbilar). Notera att det inte finns skiddepo på stället. Man kan dock få lov att bevara sina skidor i garaget, ifall man så önskar.

Läs mer om Condominio al Cardo

Lägenheterna på Condominio al Cardo

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (MA - 3 våningen)

Lägenheten ligger på 3 våningen och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och TV, kök med två sovplatser i en våningssäng samt badrum/toalett och tvättmaskin. Lägenheten har dessutom en parkeringsplats i ett garage.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (BA - bottenvåningen)

Lägenheten ligger på bottenvåningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och TV samt kokvrå med utgång till en terrass. Vidare finns det sovrum med våningssäng och enkelsäng samt badrum/toalett och tvättmaskin. Det finns parkeringsplats i ett garage.

Dölj texten
 
 
search map