Omdömen från Clubresidence Al Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Clubresidence Al Sole

Läs personliga omdömen av Clubresidence Al Sole som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Clubresidence Al Sole. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Clubresidence Al Sole

Canazei som semester-destination

Clubresidence Al Sole
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Clubresidence Al Sole

Canazei som semester-destination

Clubresidence Al Sole
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Clubresidence Al Sole
Tvårumslägenheten Superior med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Clubresidence Al Sole

Canazei som semester-destination

Clubresidence Al Sole
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Clubresidence Al Sole
Tvårumslägenheten Superior med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2019
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe

Fint och det ligger centralt i förhållande till avstånden till både liftarna och staden. Lägenheterna var inte de största och det är i princip inte någon skillnad på de olika kategorierna. Det är dock en stol extra i "prestige" men det är inte nog i förhållande till att den kostar mer.
Lite slitet och sängarna var inte de bästa. Personalen var väldigt servicemindede och vänliga.
Var uppmärksam på att det kostar 238 euro på plats för - lokal turistskatt, nyckelkort och parkering. De kräver 70 euro för att man ska få använde dera parkeringskällare (den informationen önskar vi att vi fått när vi bokade). Och det finns inte någon annan möjlighet för att parkera mer än 2 timmar i hela staden.
Bra wellness avdelning med möjlighet för att bada i poolen eller i bastun. Restaurangen var helt super och där arbetade en jättetrevlig personal. Rekommenderas varmt.

Canazei som semester-destination

Jättebra skidort. Många möjligheter till att göra olika dagsutflykter. Mysig stad med små butiker och restauranger. Prisnivån är lite högre än i Österrike, speciellt i backen. Men gå efter de mindre restaurangerna, så får god mat till bra pris.

Clubresidence Al Sole
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

500 meter till huvidliften och 100 meter från backen
 
Själva boendet på Clubresidence Al Sole
Tvårumslägenheten Superior med 4 sovplatser
Tvårumslägenheten Prestige med 4 sovplatser

Inte värt den extra kostnad - litet kök/pentry.
 
Faciliteter på stället
Restaurang

Jättebra mat och personal.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Den vanliga nivån och jämfört med den danska nivån var den långt under.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2018
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell omgivet av vackra berg i centrum av Canazei.

Super härligt hotell, bra service, restaurang med läcker italiensk mat. Vi hade hyrt en tvårums lägenhet som fungerade superbra. Fint te-kök och bra badrum med badkar. Vi använde oss av de läckra badfaciliteter som hotellet har inrättat väldigt smakfullt och inbjudande. Staden är väldigt mysig med bra cafeer och restauranger. Vi använde gondolen i stan en hel del och vandrade lite i bergen.

Clubresidence Al Sole
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Clubresidence Al Sole
Tvårumslägenhet King med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Åsa med familj och sällskap från Upplands Väsby i Sverige bodde på Clubresidence Al Sole i Canazei från den 25. februari till den 3. mars 2012.

Hotellet eller lägenheterna var jättefina och de andra faciliteterna (pool, bastu, träningsrum, skidförråd mm) var väldigt bra.
Det som var riktigt dåligt var restaurangen på hotellet. Förutom att maten var under all kritik (men så kan det ju va) ställer jag, och övriga i resesällskapet, oss väldigt frågande till om den över huvudtaget sysslade med någon laglig verksamhet. Vi fick bara ett handskrivet kvitto (vilket är förbjudet i Italien) och de ville endast emot kontanter. Efter en lång diskussion gick vi med på att betala då vi pga alla barnen inte ville blanda in polisen. (det skall tilläggas att vi övervägde att ta dit polisen en lång stund) Som vi förstod drevs inte restaurangen av hotellet men vi kände oss inte helt nöjda med situationen vilket vi även meddelade personalen på hotellet. Vi löste situationen genom att inte äta där mer. (men vi skulle gärna ha ätit frukost på hotellet.
Som sagt, i övrigt var hotellet bra och motsvarande våra förväntningar.

In-Italias kommentar

Vi vill uppmärksamma att det är tillåtet med handskrivna kvitton på restauranger i Italien så länge de är skrivna på ett stämpelmärkt kvitto/räkning (med codice fiscale).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2012
Antal resande 8 Vuxna, 7 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map