Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Casa Anny

Utsikt från lägenheten SI Lägenhet SI Lägenheten MO Lägenhet RI
 
Casa Anny är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Anny är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Anny ligger 300 meter från skidiften i Canazei och 250 meter från centrum. Nedanför huset kör flera gånger om dagen ett litet elektroniskt tåg som tar en med upp till Belvederliften. Ca. 50 meter från huset går ett skidspår genom skogen (Belvedere - Canazei) så man nästan kan åka skidor fram till dörren. Affärer och inköpsmöjligheter ligger inom 100 meters avstånd.

Känsla av Alperna

Casa Anny framstår som ett trevligt "alphus" där det uthyres tre lägenheter av de totalt 20 som finns i huset. De andra lägenheterna är bebodda av lokala, så högljuddhet om natten tillåts inte. Lägenheterna är privatmöblerade så inredning och standard kan variera. Huset har även hiss. Det finns en hiss i byggnaden och ett skidrum med privata skåp för förvaring av skidor och pjäxor.

Läs mer om Casa Anny

Lägenheterna på Casa Anny

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (SI)

Denna trerumslägenhet ligger på tredje våningen (med hiss) och består av kök med matplats och dubbel bäddsoffa (bäst för barn) samt TV. Härifrån kommer man vidare till ett panoramiskt sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Lägenheten har även egen parkeringsplats.

Fyrrerumslägenhet med 4/6 sovplatser (MO)

Denna fyrarumslägenhet är fördelad på två våningar och består av uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin och mikrovågsugn) och utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng och eget badrum, sovrum med dubbelsäng; på övre våningen (vind) är det ett sovrum med tre enkelsängar samt egen TV och ett badrum till med toalett och dusch samt tvättmaskin. Lägenheten har dessutom egen parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map