Semesterbostad i Canazei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Apparthotel Princess

 
Apparthotel Princess är inte tillgänglig i dagsläget
Apparthotel Princess är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canazei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Apparthotel Princess är ett nybyggt bostadskomplex från år 2000 med 55 lägenheter. Här bor ni med en panoramisk position ca. 2 km från Canazeis centrum. Lägenheterna ligger 500 meter från Ciampac-skidliften och 2 km från gondol liften i byn. Gratis skidbuss har hållplats 100 meter från lägenheterna.

Faciliteterna är i topp

På stället finns det reception, gemensamt uppehållsrum, restaurang & pizzeria, hiss, skid-depå och obevakad parkeringsplats. Gästerna kan dessutom gratis använda poolen, solarium, sauna, turkiskt bad och garage. Det finns dessutom internet point och tvättstuga. Inköpsmöjligheter finns det i närheten.

Läs mer om Apparthotel Princess

Lägenheterna

Detta är modernt möblerade enrumslägenheter som alla har telefon, TV, hårtork och safety-box. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng, korridor med enkelsäng eller våningssäng och badrum med toalett. Det finns möjlighet för att få enrumslägenhet med 4 sovplatser med balkong och panoramisk utsikt mot betalning av ett lite högre pris.

Lägenheterna på Apparthotel Princess

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (ST2)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (Typ ST3)

Lägenheterna är belliggande på första våningen eller lite högre upp med balkong. De består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två, enkelsäng vid ingången till lägenheten, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (Typ ST4)

Lägenheterna är belliggande på första våningen eller lite högre upp med balkong. De består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två, våningssäng vid ingången till lägenheten, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (Typ ST4 med utsikt & balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två, våningssäng vid ingången till lägenheten, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Dessa lägenheter har balkong med utsikt över dalen.

Dölj texten
 
 
search map