Semesterbostad i Campitello di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Salin

Lägenhet SA1 Lägenhet SA2
 
Residence Salin är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Salin är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campitello di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor här på kort avstånd, ca. 300 meter från Campitello di Fassa. I Campitello finner du också en skidbusshållplats som du kan använda för att komma till den lift du föredrar. Du kan - med god vilja - till fots även gå till närmaste skidlift (Col della Rondella), som ligger 800 meter från skidlägenheterna.

Privata skidlägenheter med parkering

Residence Salin består av 15 lägenheter, alla belägna på andra våningen med privat parkeringsplats. Hos In-Italia kan du hyra två av dessa lägenheter på veckobasis (lördag - lördag). På Residence Salin bor det vissa familjer fast, medan andra lägenheter används av skidentusiastiska ägare och är inte bebodda hela året. Det finns ingen reception på stället men du får hjälp under vistelsen genom kontakt med den nyckelansvarige uthyraren i Canazei. Det finns ingen Wi-Fi i lägenheterna men dock TV med lokala italienska och tyska kanaler.

Läs mer om Residence Salin

Lägenheterna på Residence Salin

Trerumslägenhet SA1 med 4/6 sovplatser (2:a vån. med balkong)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) och utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (som kan sättas samman till en dubbelsäng) samt badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin.

Trerumslägenhet SA2 med 4/6 sovplatser (2:a vån. med balkong)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) och tillgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (som kan sättas samman till en dubbelsäng) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med privat garage där du också hittar tvättmaskinen.

Dölj texten
 
 
search map