Hotell i Campitello di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Park Hotel & Club Rubino

 
Park Hotel & Club Rubino är inte tillgänglig i dagsläget
Park Hotel & Club Rubino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campitello di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trevlig stad med många möjligheter till aktiviteter

Campitello ligger 1448 meter över havet, uppe på berget, och är den perfekta destinationen både till parsemestern eller skidresan med familjen. Campitello ligger i dalen Val di Fassa och har en spektakulär panoramautsikt. Val di Fassa är också området där städer som Canazei och Pozzo di Fassa ligger, och här finns aktiviteter till hela årets skidresa. I området finns 138 km pist och 69 skidlifter (47 km blå, 73 km röda och 18 km svarta). Så det finns många utmaningar också för de som är nybörjare. Den mest berömda av den alla, Sella Ronda, ligger också i området som är en del av Dolomiti Superski. Det lilla trevliga centrumet har en del barer, afterski-barer, två diskotek och flera restauranger. Hotellet ligger ca 300 meter från centrum och 350 meter från skidliften Col Rodella.

Avstånd:
- Col Rodella: 300 meter
- Skidbuss-stopp: 150 meter
- Skidskola: 600 meter
- Centrum: 300 meter

Ett lugnt och vackert område

Hotel Park Hotel & Club Rubino ligger i ett lugnt och naturvackert område nära staden. I trädgården finns rik möjlighet för att slappna av och njuta av en god drink, ett lättare snack eller en kopp kaffe. På sommaren organiserar hotellet ibland grillkvällar för gästerna, och du kan njuta av din middag utomhus med den vackra bakgrunden av solen som går ner bakom bergen.

Läs mer om Park Hotel & Club Rubino

Perfekt till barn, många aktiviteter

Är ni en familj med barn på semester, är hotellet ett bra val med alla de aktiviteter som erbjuds, t.ex. miniklubb, lekrum och lekplats där de kan hitta nya kamrater. Och medan barnen har skoj, kan du slappna av och samla ya krafter till nästa dag i wellness-centret där det finns bastu, ångbad, jacuzzi, solarium och en inomhuspool.
För de aktiva finns det fler möjligheter än bara åka skidor i området - vad sägs om cykelturer, och hitellet erbjuder träningsaktiviteter på utomhusarealen.

Du kan njuta av din middag i hotellets restaurang och därigenom få ny energi till nästa dags aktiviteter. De serverar en blandning av lokala rätter, italienska rätter och internationella rätter och du kan få dem antingen som fast meny via halvpension eller som a la carte.
Avsluta middagen i baren med en kaffe med avec eller en god grappa för att hjälpa matsmältningen. Är du på skidsemester finns här ett rum till dina skidor, det finns wifi på de gemensamma områdena, och garage för 9 euro per dag.

Rymliga och ljusa rum

Park Hotel & Club Rubino har 35 sköna rum. Alla rum har sat-TV, radio, minibar, telefon, värdebox, hårtork och rummen fås antingen med balkong eller terrass.

Dölj texten
 
 
search map