Hotell i Campitello di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Stella Montis

 
Hotel Stella Montis är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Montis är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campitello di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nära kilometervis av varierande pister

Hotellet ligger precis ovanför Campitello di Fassa, 7 minuters promenad från den lilla landsorten. Campitello ligger på en höjs av 1320 meter över havet, mitt i dalen Val di Fassa. Det finns en skidlift, Col ROdella, i landsorten, till vilken du kan komma med hotellets shuttlebuss. Härifrån har du sedan förbindelse till Val Gardena. Du kan också ta bilen och köra 5 minuter till Canazei för att ta liften därifrån eftersom förbindelserna är bättre där. I Val di Fassa finns totalt 138 km pist, och 69 liftar. Med andra ord, massor av möjligheter till att hitta din favoritbacke! I pisterna finns det många trevliga hytter där du kan äta lunch och njuta av solen. Landsorten Campitello är rätt liten, men har ett trevligt litet centrum med restauranger och barer. Förvänta dig dock inget nattliv.

Wellness och bra faciliteter på detta alp-hotell

Hotell Stella Montis är ett äkta alp-hotell, och erbjuder en bra nivå på servicen. Du kan med fördel bo här både på sommaren och vintern, och se fram emot att ta hand om dig själv i wellness-centret som har bastu, gym, bubbelbad, Medelhavs-pool, swimmingpool och självklart också olika typer av behandlingar och massager. Bastun och gymmet är tillgängligt till gästerna utan extra betalning.

Det finns också gratis bevaring för skidor och utrustning, och du kan parkera din bil i garaget eller utanför hotellet.

Restaurangen serverar regionala rätter, och på morgonen kan du njuta av din frukost här, med en vacker utsikt över bergen omkring Capitello di Fassa. Baren och lässalen är trevliga platser att slappna av på, med en drink eller en bra bok, och på sommaren kan du sitta ute på terrassen och andas in den friska alpluften.

Läs mer om Hotel Stella Montis

Sköna rum i olika storlekar

Hotel Stella Montis har 38 sköna och renoverade rum. Det finns rum med både 1, 2, 3 och 4 sovplatser. Alla rum har privat badrum, sat-TV, wifi, minibar och en stor balkong. Några rum har jacuzzi, medan andra har duschkabin med flera funktioner. Från den stora balkongen kan du njuta av en vidunderlig panoramautsikt över Campitello di Fassa och Dolomiterna.

Dölj texten
 
 
search map