Hotell i Campitello di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Grohmann

 
Hotel Grohmann är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Grohmann är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campitello di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det stora skidområdet Val di Fassa, närmare bestämt i skidorten Campitello som är den perfekta staden för både familjer och par ligger Hotel Grohmann. Här firar du skidsemestern i ett större område i och omkring Val di Fassa, där du förutom ett stort utbud av backar, njuter av en fantastisk panoramautsikt. Val di Fassa kopplas samman med flera skidorter, till exempel Canazei och Pozza di Fassa. Under vintern och sommaren är här en uppsjö av möjligheter till friluftsliv.

Området kring Val di Fassa erbjuder 138 km pist och 69 liftar. Backarna har olika svårighetsgrad, där 47 km är blå, 73 km röd och 18 km svart. Med andra ord har du många val, oavsett om du är nybörjare eller en professionell skidåkare. Det berömda området Sella Ronda är en del av Val di Fassa och är anslutet till Dolomiti Superski.

Härligt centrum

Campitellos lilla centrum har en mysig stämning över sig med ett fint utbud av barer, after-ski barer, två nattklubbar och flera restauranger. Hotellet ligger ca. 100 meter från det mysiga centrum och 200 meter från skidliften Col Rodella.

Hotel Grohmann du kan äta bra och slappna av

Innan du kastar dig ut i backarna på morgonen kan du börja dagen med en god frukost som ger dig energi för en lång dag av skidåkning i detta underbara område. När du återvänder till hotellet kan du förnya energi med ett besök i den lilla spaet. Här hittar du en bastu, ångbastu, gym och jacuzzi. Priset är ca. 19 euro för en veckas entré.

Om du väljer vistelse med halvpension kan du njuta av en Tyroler- och Trentino tre-rätters meny och salladsbuffé i restaurangen. Bokar du istället vistelse enbart med frukost kan du äta à la carte i restaurangen när du själv önskar. Efter middagen kan du runda av kvällen med en drink i baren. I staden finns det flera möjligheter för att få en drink eller något att äta. I TV-rummet kan du slappa när du behöver en paus.

Läs mer om Hotel Grohmann

Om du behöver förvara dina skidor och skidutrustning kan du göra det i förrådet där det finns skidskåp. Tyvärr är det inte uppvärmt. Wi-Fi-anslutning kan du använda i allmänna utrymme, mot en kostnad. Parkering på hotellet är tillgängligt.

Enkla men bekväma rum

Hotellet erbjuder 55 enkla men bekväma rum. Rummen är lite gamla i uttryck och inredda i traditionell alpin stil. Alla rum är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har balkong. Detta måste du begära vid bokningstillfället om du önskar det.

Dölj texten
 
 
search map