Hotell i Campitello di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Garní Aritz

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Varierande pister och trevlig stadskärna

Området i och omkring Val di Fassa bjuder på imponerande panoramautsikter, och här hittar du landsorterna Campitello, Canazei, och Pozza di Fassa. Både på vintern och sommaren finns här rika möjligheter för att utöva utomhusaktiviteter. Området omkring Val di Fassa rymmer 138 km pist, och 69 lifter - 47 km av pisterna är blå, 71 km är röda och 18 km är svarta, så här finns något för både nybörjare och experter. Sella Ronda är en del av området som också är förbundet med Dolomiti Superski. Campitello di Fassa har en trevlig stadskärna, där du kan välja mellan flera barer, afterskibarer, två diskotek och en hel del restauranger.

Avstånd:
- Centrum Campitello di Fassa: 100 meter
- Gångstig till Canazei: 150 meter
- Funivia Col Rodella: 200 meter
- Stopp, skidbuss: 200 meter
- Val di Fassa cykelrutter: 200 meter
- Canazei: 2,5 km

Tid att koppla av i Garni Aritz wellness-center

Garni Aritz är det perfekta stället, för såväl par som familjer. Har du dina barn med dig, är de hjärtligt välkomna att underhålla sig själva i spelrummet eller lekrummet, medan du besöker wellness-avdelningen. Efter en dag full av ansträngningar i backen, låter det kanske skönt med sauna, ångbad, jacuzzi eller kanske en massage? Om du fortfarande har lite energi kvar i musklerna, kan du göra dig av med den i gymmet.

Frukostbuffén bjuder på ett rikt urval av kalla och varma produkter, och du kan njuta av en cappuccino från baren. När vädret tillåter det, kanske du har lust att ta med din kaffe utomhus, och låta blicken vila på den vackra utsikten från hotellets trädgård.

Det finns wifi överallt på hotellet, mot en extra avgift. På hotellet kan du också förvara dina skidor i skåp i skidrummet. Det finns gott om övertäckta parkeringsplatser till din bil

Läs mer om Garní Aritz

Rummen är sköna och i tyroler-stil

Garni Aritz har totalt 39 varma och sköna rum. Några har balkong (tillgängliga vid förfrågan mot en extra avgift) och från de andra kan du njuta av utsikten genom fönstret. Alla rum har minibar, värdebox, sat-TV, hårtork och ett privat badrum med dusch.

Rummen på Garní Aritz

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map