Semesterbostad i Bressanone i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Sigi & Albin

Kyrkan i landsbyn Sant'Andrea
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dessa lägenheter har två speciella plus som ger din semester en uppgradering och kommer att göra din vistelse ett verkligt nöje: För det första, alla faciliteter, inklusive en fin pool på hotellet intill (samma ägare) fullt tillgänglig för bostad-hotell. Vad mer är Residence Sigi & Albin mitt i en liten by med en egen mataffär, vilket gör shopping för en vistelse i en lägenhet med ett kök så lätt så lätt.

Panorama position mellan by och bergstopp

Residence Sigi & Albin ligger i landsbyn Sant'Andrea ca. 7 km från Bressanone nere i dalen och endast ca. 1 km från linbanan Plose som tar dig helt upp till Valcroce (2.050 m.ö.h.), där det finns ännu mer panorama, en restaurang samt flera fina vandringsleder. Det går en buss ner till Bressanone ca. en gång i timmen, om du inte vill ta bilen. Byn Sant'Andrea ligger mycket panoramiskt. Promenera förslagsvis bort till den vackra kyrkan (100 m) varifrån Dolomiterna verkar ligga för dina fötter. Sant'Andrea är liten och mysigt, men har både en supermarket, bageri, post, bank och både pizzeria och en restaurang. Vill du vandra utan att behöva ta bilen eller behöva ta linbanan upp till Valcroce så utgår en vandringsled (nr. 2) direkt från byn Sant'Andrea.

Läs mer om Residence Sigi & Albin

Ta del av alla faciliteter på det intilliggande hotellet Gasserhof

Residence Sigi & Albin och grannhotellet Gasserhof har samma ägare. Därför har gästerna i lägenheterna tillgång till alla faciliteter på hotelldelen. Det innebär först och främst att man kan njuta av den sköna poolen med solstolar i trädgården. Utöver detta har hotellet även en trevlig restaurang, vinkällare, lekplats, gym och ett wellness-center med turkiskt bad, bastu och jacuzzi. Bilen kan parkeras på en gratis parkeringsplats - eller betala en liten avgift om man hellre vill parkera i ett garage.

Lugnt och tyst läge gör bra

Residence Sigi & Albin ligger ut till ett litet torg. Här i lägenhetsdelen finns inte mycket mer än lägenheterna som alla har privat balkong. Ifall man söker gemensamma utrymme och lite liv och rörelse så finner man detta på hotellet tvärs över den lilla gatan (ca. 50 m) med både restaurang, bar och lobby. Vill man koppla av i trädgården när barnen plaskar i poolen finns det goda möjligheter även för det.

L√§genheterna på Residence Sigi & Albin

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong) Lodge Apartment

Dessa fyra lägenheter har privat balkong och består av ett stort rum med satellit-TV, wi-fi, pentry (inklusive kylskåp, kaffebryggare och två kokplattor) samt dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser (med balkong) Familje Lodge

Dessa åtta lägenheter har egen balkong och består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med satellit-TV, wi-fi, pentry (inklusive kylskåp, kaffebryggare och två kokplattor) samt bäddsoffa och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map