Omdömen från Hotel Temlhof

Välkommen till Hotel Temlhof
 
Hotel Temlhof är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Temlhof är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bressanone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Temlhof

Läs personliga omdömen av Hotel Temlhof som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Temlhof. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra läge

Vi hade en superbra semester på Hotel Temlhof. Det tar 10 minuter att gå ner till stan, och det gjorde vi flera gånger om dagen. Man kan också äta på hotellet. Maten i restaurangen var överraskande god. Deras frukostbuffé var också ganska bra, med mycket att välja emellan. Vi var där vecka 30, och det var inte inte så många gäster då. De som var där, var pensionärer de flesta. Poolen var ganska bra, och vi hade den för oss själva större delen av tiden. Rummet är utmärkt, inte något speciellt.Det saknades kanske lite service på eftermiddagen, om man bara ville ha en kopp kaffe eller en öl. Man fick leta lite innan man hittade någon som kunde servera en. Själva Bressanone/Brixen tyckte vi mycket om. Massor av butiker och restauranger och inte så många turister. På hotellet får man ett "Brixen-kort" som ger gratis tillgång till ett stort badland, samt till bussar och skidlifter. Plose ligger rätt nära, ett stort berg med massor av olika vandringsturer för alla nivåer, och med en så vacker utsikt till Dolomiterna. Helt klart värt ett besök.

Bressanone som semester-destination

Hotel Temlhof
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Temlhof
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map