Hotell i Bressanone i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Temlhof

Välkommen till Hotel Temlhof Vidunderligt bergigt område - Bressanone är bra året om Skidbackarna ligger precis utanför staden Afterski i "stuben" Exempel på rum Exempel på rum Exempel på rum Exempel på rum Höstmys på terrassen
 
Hotel Temlhof är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Temlhof är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bressanone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En stad rik på stämning, kultur och historia

De små medeltida gatorna och torgen, och det storslagna kulturella arvet, som representeras bland annat av Duomo och kyrkan, är allt vittnen om den rika historia som tillhörde biskoparna i staden Bressanone/Brixen. Under vägen på din promenad under Laubens arkader i centrum, kommer du märka av den historiska stämningen blandat med en mer modern Medelhavsstämning. Du bor endast 550 meter över havet, så det är kanske inte det första stället du överväger att åka till på din skidsemester- Men här finns en massa av möjligheter för dig som tycker om att vara aktiv både på vintern och sommaren - och inte minst till dig som är intresserad av gastronomi och kultur. Utöver att åka skidor, kan du vandra och cykla i det vackra landskapet.

Vacker utsikt över dalen och Bressanone stad

Hotel Temlhof ligger cirka 1 km från staden, på en platå som ger en fantastisk utsikt över staden och dalen. I staden hittar du ett stopp, varifrån du kan ta bussen till skidpisterna. Hotellet bjuder på perfekt harmoni mellan natur, stillhet och stadens livliga centrum. Du kommer inte att ha tråkigt här, för i Bressanone kan du besöka en mängd butiker, barer och restauranger.

Läs mer om Hotel Temlhof

Pool både inomhus och utomhus

På själva hotellet kan du också lätt få tiden att gå, på ett alldeles särskilt skönt vis, för här hittar du båda bastu, inomhuspool och en utomhuspool som är öppen på sommaren. Utomhuspoolen har en härlig utsikt över dal och stad. De gäller för övrig också den tillhörande terrassen, som har parasoll och liggstolar. När vädret tillåter det, kan du njuta av din frukost utomhus, medan du inandas den friska alpluften. Baren säkrar att du inte behöver springa långs för att få en förfriskning om eftermiddagen. Samma bar serverar också din espresso om morgonen. Hotellet erbjuder förvaring av skidor / cyklar i skidskåp samt wi-fi mot betalning på plats.

Enkla rum i alpstil

Hotel Temlhof har 48 rum, vilka har gemensamt att de är enkla och typiska för området, inredda i olika alp-stilarter och storlekar. Alla rum har skrivbord, förvaringsbox, sat-TV och privat badrum. Några rum har balkong med utsikt över parken, staden eller bergen.

Dölj texten
 
 
search map