Hotell i Bressanone i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Gasserhof

Kyrkan i landsbyn Sant'Andrea
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här får man känslan av att få lite av allt: med wellness-center, en välskött trädgård med solstolar, pool samt restaurang som normalt är öppen för både lunch och middag gör Gasserhof mycket för att du ska känna dig omhändertagen.

Panorama position mellan by och bergstopp

Hotel Gasserhof ligger i landsbyn Sant'Andrea ca. 7 km från Bressanone nere i dalen och endast ca. 1 km från linbanan Plose som tar dig helt upp till Valcroce (2.050 m.ö.h.), där det finns ännu mer panorama, en restaurang samt flera fina vandringsleder. Det går en buss ner till Bressanone ca. en gång i timmen, om du inte vill ta bilen. Byn Sant'Andrea ligger mycket panoramiskt. Promenera förslagsvis bort till den vackra kyrkan (100 m) varifrån Dolomiterna verkar ligga för dina fötter. Sant'Andrea är liten och mysigt, men har både en supermarket, bageri, post, bank och både pizzeria och en restaurang. Vill du vandra utan att behöva ta bilen eller behöva ta linbanan upp till Valcroce så utgår en vandringsled (nr. 2) direkt från byn Sant'Andrea.

Läs mer om Hotel Gasserhof

Restaurang och vinkällare

Hotellets egen restaurang känns ombonad och mysig i klassisk tyrolstil. Resaurangen är normalt öppen både till lunch och middag och besöks flitigt av lokalbefolkningen. Stämningen är god och maten präglas av det lokala köket med rätter från Dolomiterna och Sydtyrolen. I anslutning till restaurangen finns en bar och en trappa ner återfinns restaurangens vinkällare med både lokala och nationella viner.

Spa och vacker trädgård med pool mitt bland bergen

Förutom poolen i den vackra trädgården finns det andra faciliteter på Hotel Gasserhof. I wellnessavdelningen kan man göra sig själv gott både i turkiskt bad, bastu och jacuzzi. Man kan också välja att bränna kalorier i gymmet. Det finns till och med ett slags fitness för barn, nämligen en lekplats. Hotellet har vidare reception, lobby och hiss. Bilen kan parkeras på en gratis parkeringsplats - eller betala en liten avgift om du vill parkera i garaget. Observera att i närheten av hotellet håller man på att bygga en skola för byns barn.

Rummen på Hotel Gasserhof

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map