Semesterbostad i Arco vid Gardasjön

Residence Villa Nicole

 
Residence Villa Nicole är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Nicole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Villa Nicole är vacker gammal byggning, som ligger i centrala Arco ca. 3 km från Gardasjön. Här bor man i lugna och fridfulla omgivningar ca. 150 meter från närmaste inköpsmöjligheter och matställe.

På Residence Villa Nicole finns reception och parkeringsplats. Byggnaden är utrustad med hiss och är bra för gångbesvärade gäster.

Läs mer om Residence Villa Nicole

Det finns 16 lägenheter fördelade på 4 våningar. Lägenheterna är snyggt möblerade och är alla utrustade med satelit-Tv och telefon. Man har även tillgång till internet i ett litet privat rum i byggnaden.

Tvårumslägenheter med 4 sovplatser (nr. 102 / 103 / 201 / 203 / 204 / 205 / 302 / 303 / 304 / 401 / 403 / 404, från första våningen till fjärde våningen):
- lägenheterna består av vardagssrum med kokvrå (med fyra gasplattor och köksskåp) och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng - med undantag för lägenhet 102 där det finns 2 enkelsängar - samt badrum med WC och dusch.
Tvårumslägenheter med 5 sovplatser (nr. 301, tredje våningen):
- denna lägenhet ligger på tredje våningen och består av vardagsrum med stort kök (med fyra gasplattor med köksskåp), bäddsoffa för en och en bäddsoffa för två , sovrum med dubbelsäng och badrum med WC och dusch samt en stor terrass.
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (nr. 402, fjärde våningen):
- denna lägenhet ligger på fjärde våningen och består av vardagsrum med kokvrå (med fyra gasplattor med köksskåp) och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng och badrum än WC och dusch.

Dölj texten
 
 
search map