Hotell i Arco vid Gardasjön

Hotel Everest

 
Hotel Everest är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Everest är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Everest ligger i lugna omgivningar vid Bolognano, strax utanför den lilla staden Arco. Hotellet riktar sig åt de som söker ett billigt boende, och som önskar tillbringa sin semester genom att göra utflykter.

I trädgården finner man pool, och lekplats för barn, men varken utsikten omgivningarna är något man blir imponerad av. I närheten kan man välja om man vill köra (eller cykla?) upp för sluttningarna eller ner till Gardasjöns norra sjöstrand. Invändigt finner man reception, internet-point och ett litet gym samt bastu.

Läs mer om Hotel Everest

Hotellets restaurang är enkel, men rätterna lokala och man äter sig mätt. Till kvällsmat kan man välja mellan tre olika menyer och även förse sig med grönt från salladsbuffén. Även frukosten serveras som buffé.

De totalt 55 rummen är spartanskt inredda och mot betalning av tillägg kan man få rum med balkong. Rummen är vidare utrustade med aircondition (endaat under sommarmånaderna), förvaringsbox, sat-TV och eget badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Observera att de rum som har plats för extra säng, endast kan användas för barn under 12 år.

Som gäst får man mycket för pengarna men sedan priserna är ganska låga bör förväntningarna överensstämma med priset man betalar.

Dölj texten
 
 
search map