Hotell i Andalo i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Alpen

Hotel Alpen Från restaurangen på Hotel Alpen Från restaurangen på Hotel Alpen Exempel på Trebäddsrum Exempel på Fyrbäddsrum Hotel Alpen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Andalo ligger i Trento provinsen ca 1030 m ö h och fint omgiven av berg och nationalparken Adamello-Brenta. Stadens historiska centrum är inte så stort men här finns bank, apotek, mataffär, pizzeria och ett par restauranger att välja mellan.

Du kan göra underbara utflykter

Från hotellet har du en bra utgångspunkt, inte bara till det staden har att erbjuda men även när det kommer till att upptäcka omgivningarna och Dolomiterna. I staden finns nämligen ett liftsystem, Paganella 2001, som tar dig upp på högre höjder. De flesta som kommer hit under sommarhalvåret är här för att vandra, cykla, klättra och njuta av de vackra omgivningarna. På vintern är Andalo en populär skidort eftersom du här har ett liftsystem och ca 50 km skidbackar.till Trentino är det ca 38 km och till Gardasjön tar det lite mer än en timme (ca 79 km)

Läs mer om Hotel Alpen

Här finns restaurang och inomhuspool

Hotellet, som är enkelt och byggt i typisk alpstil, erbjuder restaurang som serverar lokala och traditionella rätter. På hotellet finns även ett litet Wellness-Center där du har inomhuspool, bastu och gym. Här kan du beställa massage och kropps- samt ansiktsbehandlingar. Badrock kan du hyra på plats om du önskar. Internet finns tillgängligt och betalas på plats. Poolen har öppet mellan kl. 09:00-12:00 och 15:00-19:00

Rum för upp till fyra personer

Det finns totalt 108 rum och du kan välja rum från 1 upp till 4 personer. Rummen är enkla men komfortabla och har alla TV, kassafack, badrum med dusch/kar och hårtork. De flesta rum har balkong men detta är inget vi kan garantera vid bokningstillfället.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map