Villor med plats för över 20 personer Boka en stor villa i Italien

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Har man beslutat sig med familj eller vänner för att hålla semester tillsammans så kan det gott vara svårt att finna ett hus till 18-20 deltagare. Här presenterar vi en förkortad lista av de möjligheter vi erbjuder i Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I de mest turistpräglade område (t.ex. Gardasjön, Ligurien, den norra delen av Adriaterhavskusten så är det stort sett omöjligt att driva verksamhet med självständiga villor då utveckningen har gått i riktning mot mindre boendeformer som semestercenter och residens. Har man istället planer om att bo på landet - naturligtvis med en pool till förfogande - så är möjligheterna större, men vi kan också erbjuda boende vid kusten i de södra regionerna.

Den största fördelen vid att hyra en hel villa i förhållande till att boka ett visst antal lägenheter på ett större ställe är att man inte ska bekymra sig om hur mycket plats man tar upp vid poolen eller när man kan sitta och äta alla tillsammans.

Villa Le Ferrette i Toscana:

Stor självständig villa (max. 20 sovplatser) med aircondition, pool och enastående köksfaciliteter som ligger i det centrala Toscana med kort avstånd till Pisa, Florens, Lucca och mycket mer. Utsikt finns det massor av, och Montecatini Terme med sina otaliga restauranger och inköpsmöjligheter är endast tre kilometer bort.

Det bör nämnas att hela villan är utrustad med aircondition, att det finns två diskmaskiner, tvättmaskin, satelit-TV och att det finns ett badrum (några i koridåren) till varje sovrum. Kort sagt all den komfort man kan önska sig.

Villa Irene i Toscana:

Villan kan husa upp till 24 personer och ligger i vackra lantliga omgivningar 11 km från havet och 1 km från den lilla byn Pomaia. Villan har egen pool och tennisbana.

Vid entrén till villan finns det en restaurang som är mycket känd för deras kötträtter. På första våningen finns det matplats och vardagsrum. Man ska vara uppmärksam på att varken det ena eller det andra uppehållsrummet har plats för 24 personer samtidigt. Dock finns det mycket god plats utomhus för att njuta av det sköna klimat och den fina utsikten.

Villa A Chiaraluna i Umbrien:

Pittoresk villa på gränsen mellan Toscana och Umbrien med aircondition, 18 sovplatser och privat badrum till varje rum. Villan är omgiven av en stor trädgård med en 12 x 6 meter stor pool (120-140 cm djup) med tillhörande stor terrass med parasoller och solstolar.

Då man byggde gården var tanken att uthyra rummen separat som en B&B, vilket är anledningen till att alla rum har eget badrum. Det är också därför alla rum är utrustade med aircondition vilket inte är normalt i denna typen av hus. Dessutom finns det trådlöst internet. Ifall man inte vill laga egen mat eller gå ut och äta är det också möjligt att hyra en kock som kommer till villan och står för matlagningen antingen med en fast meny eller efter era personliga önskemål.

Villa Giola i Toscana:

Villa Giola är i grunden inte en utan två byggnader då den gamla villan där ägaren bodde och grannbyggnaden Casa del Fattore som il fattore (förvaltaren) som stod för allt det praktiska, bodde i tillsammans med sin familj.

Runt om de två byggnaderna ligger den stora trädgården med en pool på 14 x 7 meter (djup: 1,2 - 2,5 m) och en stor terrass med trädgårdspaviljong och grill. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn, microvågsugn och satellit-TV. Det finns plats för max 20 personer men det ska uppmärksammas att det är svårt för fler än 14-16 personer att äta vid husets största bord inomhus - det finns dock fler bord där man kan äta.

Villa Santa Cristina norr om Rom:

Denna villa kan "endast" ta 16 personer men ligger sidan om två andra villor med 8 sovplatser i varje samt egen pool. Man kan på så vis vara upp till 32 personer och bo samlade med hela tre pooler till sitt förfogande. Det finns dessutom en tennis- / fotbollsplan som gästerna kan använda. Dessutom är uppehållsrummet och terrassen i den ena villan så stor att alla gästerna kan äta tillsammans här.

Man bor vid Magliano Sabina, ca. en timmes bilfärd norr om Rom och en timmes bilfärd söder om Toscanas Crete Senesi (Montepulciano, Siena, Chiusi, m.fl.) samt Trasimenersjön.

La Torre di Cesare på Amalfikusten

Torre di Cesare är ett gammalt saracenskt torn från 1500-talet. Det ligger på Amalfikusten ca. tre km från Maiori på en klippavsats högt över havet. Ägendommens areal sträcker sig från den panoramiska kustvägen och helt ner till havet.

På vägen ner går du genom en skön och välskött trädgård i medelhavsstil full av överaskningar - från jacuzzin som ligger på en terrassavsats mitt i mellan himmel och hav, till bastun gömd bakom en klippa varifrån man kan se Medelhavet. Det finns åtskilliga panoramiska terrasser med bänkar och keramikbord samt en uppvärmd inomhus/utomhus pool med jacuzzi.

Byggnaderna är utrustade med aircondition, uppvärmning, ismaskin, satellit-TV, DVD, telefon, förvaringsbox och minikylskåp/bar i alla rum, dator med internetuppkoppling, fax, stereo, pool med jacuzzi och privat tillgång till havet samt privat parkeringsplats. Observera att - trots närheten till havet så har inget av sovrummen direkt havsutsikt.

Villa Kaukana på Sicilien:

Villa Kaukana ligger endast 250 meter från de sköna sandstränderna i Punta Secca och råder samtidigt över en stor trädgård (5.000 m²) med härlig pool, lekplats, grillområde och privat parkeringsplats.

Villan är grundläggande uppdelad i 4 självständiga lägenheter och kan klara upp till 18 personer. Det finns inget gemensamt uppehållsrum där alla kan sitta men det finns en enorm övertäckt terrass i trädgården där man kan sitta dubbelt så många personer än det kan göra inomhus. Dessutom ligger villan i den sydligaste delen av Sicilien (alltså på samma breddgrad som Tunis!).

>>> Sök också bland alla hotell, lägenheter och hus i Italien här
>>> Boka en villa i Italien till färre personer

 
search map