Solens mat

Comosjön Villa Santa Cristina Al Vecchio Convento Hotel Miralago Catania Agriturismo La Selvotta
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Har ni också gått och drömt om att resa dit programmet Solens Mat tar oss några söndagar om året??

In-Italia har nu valt ut några boenden, i eller i närheten av var man tidigare endast tagit sig via tv’n och i drömmarnas värld, så ni kan uppleva dem på riktigt. De byar eller orter som man i programmen besökt, är ibland så små så kan det vara svårt att finna ett boende på just den orten, vi har därför valt ut dessa boenden som vi tycker är autentiska och stämmer överense med den förnimmelse man så fint lyckats förmedla i programmet.

Så välkomna att ta en tur runt i Solens land!

Morbengo

- som var destinationen i det sista programmet, ligger i det norra Italien i Valtellino dalen. Detta område är främst kanske känt för sin stor slagna och vackra natur.

För att besöka Valtellino dalen och Morbengo kombinerat med ett uppehåll vid den storslagna Comosjön så kan vi rekommendera ett uppehåll i någon av orterna Dorio eller Sorico var man kan kombinera utflykter i bergen med dess dalar och en mer aktiv semester med bad, surfing, cykling och vandring.

Colombo Residence i Sorico
300 meter från Comosjön och mitt i byn Sorcio ligger detta lägenhets komplex med sina färgsprakande byggnader och omfattande utbud av aktiviteter och avslappning med de ståtliga Alperna i bakgrunden.

Oasi dei Celti i Dorio
Ett fint residence med lägenheter för upp till 8 personer, en god restaurang och pool. För att inte glömma den vackra utsikten över sjön och det omgivningar.


Madonna degli Angeli

En trevlig by i regionen Lazio och här befinner vi oss i närheten av byn Magliano Sabina i den norra delen av regionen i riktning mot Florens. I området härskade ett folk som levde samtidigt som etruskerna och i byns museum kan man uppleva mer om detta folkslag.

Villa Santa Cristina
Denna vackra och modernt inredda villa är uppdelad i två lägenheter för vardera 8 personer. Vill man hyra hela villan kan man här bo hela 16 personer var man delar på den stora poolen i trädgården, spela tennis eller fotboll på ställets egna fotbolls och tennisplaner.


Rocca San Casciano

Denna lilla ort ligger i det vackra och spännande naturreservatet ”Parco Nazionale delle Foresta Casentinese Monte Falterona Campigna” här kan man uppleva ett genuint och vackert landskap som präglas av djupa skogar och höga berg. Här befinner man sig nära Florens (7 mil på en kurvig men vacker landsväg) och inte långt från kusterna i Emilia Romagna.

Al Vecchio Convento
Här kan man uppleva ett äkta boende i en liten landsby i naturreservatet. De trevliga ägarna har inrett en historisk byggnad med 15 rum samt restaurang. Här kan man prova på matlagningskurser, vinprovning eller varför inte ta några kurser det i Italienska språket medans man njuter av den stilla tillvaron som råder här.


Castiglione del Lago

Detta är en av orterna som ligger runt om den vackra och spännande Trasimeno sjön. Här finner man god stämning i en by som härstammar från 600 talet f.kr. med goda inköpsmöjligheter och restauranger i en annars liten by.

Hotel Miralago
- ligger mitt i centrum av den lilla byn, mitt på Piazza Mazzini, var även rådhuset ligger tillsammans med ett cafè och butiker med typiska råvaror från området. Hotellet har rymliga rum och en egen restaurang om man skulle vilja stanna på hotellet en kväll, det är ett perfekt hotell för par som vill njuta av avslappnade och vackra omgivningar.


Ramacca

Vill man prova på en upplevelse i staden Catania kombinerat med en utflykt till Ramacca så kan detta utan problem kunna göras. Catania är Siciliens andra största stad och är en gammal handelsstad var man kan uppleva en äkta Siciliansk puls som många kan uppfatta som lite kaotisk. Härifrån kan man även ta på utflykt till vulkanen Etna som präglar denna del av Sicilien med dess ständiga närvaro.

Hotel Stesicorea
- ligger på Piazza Stesicoro i centrum av Catania. Hotellet ligger nära Via Etnea med shopping och dess livliga marknader. Här kan man bo på ett trevligt hotell med 24 timmars reception, bar och internet-point, man har mycket nära till restauranger och offentlig parkering.


Cori


Denna lilla by ligger centralt i regionen Lazio endast ca en timme utanför Rom. Ett perfekt läge för utflykter till den Eviga staden och dess myllrande gator med alla de historiska monument. Här kan vi erbjuda ett trevligt boende i den trevliga byn Genzano di Roma som ligger i området Castelli Romani. Byn härstammar från 110-talet och här kan man uppleva en historisk arkitektur och varför inte en tur till byns vinhus. Kommer man hit i juni kan man få uppleva hur byns gator och torg utsmyckas med gigantiska blomsterfigurer.

Agriturismo La Selvotta
Denna agriturismo ligger strax utanför Genzano di Roma och här kan man uppleva en äkta gård med egen production av frukt och grönsaker samt gårdens husdjur. Vill man på utflykt finns här goda möjligheter att ta sig till Rom, kusten eller varför inte besöka Påvens sommar residens i Castel Gandolfo? För den lite mer aktive finns här hela 3 golfbanor i närheten, pool och tennisbana. Här finns en restaurang med ett kök som bjuder på egen producerade råvaror.

 
search map