Restresor och Sista-minuten till Italien

 

Hämtar innehåll

Vill du åka iväg på en billig semester till Italien just nu?

I tabellen här nedan kan du söka på alla destinationer som är lätta att nå i bil från Sverige. Kanske kan du göra ett klipp!

De priser som visas är ögonblickspriser baserade på de senaste uppdateringarna från priser online. Alla priser som visas är per person vid eb bokning för två personer. I många semesterbostäder kan man bo fler än 2 stycken - i dessa fall kan du justerna din sökning när du har klickat på priset. Vi förbehåller oss för utsålda semesterbostäder.

Sista-minuten, restplatser, last minute-semester - kärt barn har många namn

Sista minuten-erbjudanden och restresor är egentligen ett fenomen från "den gamla goda tiden" när charterbolag sålde de sista platserna på flygplatsen ett par timmar före avgång, men "fenomenet" sista-minuten används än i dag flitigt! Dock har den nya online-tekniken som resebyråer och hotell använder sig av idag gjort att det sällan är på tal om en "riktig" restresa, vilket betyder att det skulle vara mer lämpligt att kalla dessa resor för restplatser som återstår: alltså lediga hotellrum som inte blivit sålda, också på grund av att många hotell och semesterlägenheter erbjuder fri avbokning, vilket du naturligtvis också finner hos In-Italia. Flygbolagen säljer heller inte restresor längre, utan justerar precis som hotellen flera gånger dagligen deras priser efter avbokningar och efterfrågan.

Boka en resa till Italien med flyg, semesterbostad och eventuell hyrbil

Önskar du att boka en paketresa med boende, flyg och eventuell hyrbil, hittar du alla resor till Italien här. När du bokar en paketresa hos In-Italia, är du täckt av en resegaranti samt av Paketreselagen.

 
search map