Semesterhus till hela familjen? Hyr en villa på Sicilien

Villa Brezza di Mare i Nebrodi bergen
 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

På Sicilien finns det fina möjligheter som en större familj, företag eller grupp vänner att leva ut den italienska drömmen i en privat sfär genom att boka en privat villa. Fördelarna är att man sällan har några grannar, ingen som delar din privata pool eller trädgården mer än du själv och dina gäster. Det bästa med en privat villa är med andra ord självständighet.

Hyr en villa på Sicilien

Genom att hyra din egna villa med pool får du total privatliv och stor flexibilitet. Fördelarna är många och ofta ligger villan perfekt placerad i förhållande till en liten by samt med kort köravstånd till flera utflyktsmål och närmaste strand. På Sicilien ligger dessutom flera av våra villor endast några få kilometer från närmaste stad vilket betyder att supermarket och restauranger aldrig är långt borta.

Sicilien är Medelhavets största ö och domineras av den berömda vulkanen Etna som tornar sig upp på över 3 km höjd på östra delen av ön. Det smala och strömrika Messina-sundet skiljer Sicilien från fastlandet och här i landets sydligaste region löper livet på i en annan takt än i det tätbefolkade norr. Som semestermål är Sicilien mycket populärt pga det dramatiska landskapet och frodiga naturen som ger färska råvaror på bordet året runt.

Hos In-Italia är vi specialister på semesterhus på Sicilien, och vi hyr ut året runt till stora sällskap, företag, grupper samt stora familjer eller vänner som vill boka en privat semesterbostad. Om du är osäker på vad du ska välja, ring och prata med en av våra mycket kompetenta resekonsulenter så vi kan hitta den rätta villan för er.

>>> Se även övriga fritidshus, semesterbostäder och hotell på Sicilien här

Utvalda semesterhus och villor på Sicilien:

 
 

Populärt på Sicilien

search map