Semesterbostad i Venetico på Sicilien

Karma Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sicilien norra kust är temperaturerna behagliga även under sommarens varmaste månader, och omgivningarna är gröna tack vare de höga bergen i Nebrodi Naturpark, som skapar ett unikt mikroklimat längs kusten.

Välj staden Venetico där du bor bland de lokala

Sicilien lockar många semestergäster som alla kämpar om platsen i de livliga turiststäderna, som t.ex. Taormina och Cefalù. I den lilla staden Venetico, kommer du säkert också möta andra resenärer, men du kommer framförallt vara omgiven av den lokala befolkningen, och det är det många som föredrar. Det innebär bland annat att ljudnivån på caféer och restauranger kommer vara förhållandevis hög, att menyn som regel endast står på italienska - om där överhuvdtaget finns en meny - och att siestan är helig. Om du tillhör dem, som vill uppleva äkta italiensk livsstil på din semester, så är de nyrenoverade lägenheterna i Venetico ett bra val, och här kan du välja mellan flera olika restauranger om du inte själv föredrar att laga maten. På Karma Resort kan du boka inkvartering med frukost, där den italienska förhållandevis enkla utgåvan av dagens första mål mat är utvidgad med en liten buffé med pålägg och ost.

Mer än en strandsemester

Venetico ligger nära motorvägen, så det går snabbt och lätt att bege sig ut på utflykter i närområdet. Det är inte långt till staden Milazzos historiska centrum, där du bland annat hittar Siciliens största borg, och från stadens hamn kan du segla ut till de Eoliska vulkaniska öarna, där du bland annat hittar Europas största krater, och ett helt unikt landskap. Längre mot väst, kan du besöka Tindari och den grekiska teatern, Cefalùs medeltida centrum och Santo Stefano di Camastras keramikproduktion. I bergen bakom Venetico kan du köra upp till Montalbano Elicona och megaliterna vid Argimusco-slätten, en biltur som tar cirka 40 minuter. Montalbano Elicona korades till italiens vackraste landsort år 2016, och den är verkligen värd ett besök. Om du väljer att besöka Messina, kommer du till en storstad som jämnades med marken vid det stora jordskalvet i början av 1900-talet. Fiskmarknaden i staden är dock fortfarande mycket exotisk, inte minst på grund av den unika stämning som råder mellan försäljare och köpare.

Läs mer om Karma Resort

Bra lägenheter - några med balkong eller terrass och havsutsikt

Karma Residence helrenoverades år 2017. På markplan har man inrett en hall med frukostrestaurang, samt en möteslokal som då och då nyttjas av lokala företag. I byggnaden har man installerat en hiss, vilken dock inte når översta våningen.

Alla rum/lägenheter har smart-TV, aircondition, Wi-Fi, pentry med micro och kylskåp (mot avgift), samt badrum med toalett, dusch och hårfön. Du kan nyttja den närliggande stranden med liggstolar och parasoll mot en extra kostnad.

Läs om lägenheterna på Karma Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Karma Resort

Läs personliga omdömen av Karma Resort som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Karma Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Karma Resort

En bit autentiskt Italien

Lugnt och stilrent hotell. Ligger precis vid en riktigt vacker strand .
Ett fullständigt lugnt och lokalt ställe om man tycker om det autentiska Italien.
Mycket vänlig personal som kommunicerar bra på engelska.

Läs mer

Läcker lägenhet

Ny och läcker lägenhet med en fantastisk utsikt och en lika fantastisk takterrass.
Vi var mycket nöjda med lägenheten.

Läs mer
 
search map