Villa i Trapani

Villa Diva

 
Villa Diva är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Diva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trapani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Res till Sicilien och Trapani och upplev ett exotiskt hörn av den spännande ön. Här kan du njuta av din medelhavssemester i egen villa med panoramisk utsikt mellan trädgårdens palmer, ca. 5 km från havet och staden samt knappt 10 km från flygplatsen. Här kan du upprätthålla din aktiva livsstil tack vare de många aktiviteter som finns tillgängliga, endast för dig. Träningsstudio, tennisbana, biljard - här är avstånden mellan sport och avkoppling kort, något som passar perfekt för barnfamiljer.

Stora uteområden och öppen himmel

Öppna dörrarna till Villa Diva och upptäck ett familjehus designat för vardagen, med gott om plats och komfort. Här kan alla finna sitt lugna hörn och dra sig tillbaka medan de intresserade kan göra gång på kalorier i träningsrummet. Den enorma trädgården är dekorerad med gräs, palmer och kaktus, och härifrån kan du se havet smälta samman med den höga, sicilianska himlen i horisonten. Placeringen gör att allting verkar större än det egentligen är, då det faktiskt endast är 5 km till havet. Samtidigt kan du välja att njuta av privatlivet med den egna poolen. Den bönformade poolen i trädgården omges av solstolar, parasoller och den fina terrassen. Här finns även en grill för matlagning i det fria.

Läs mer om Villa Diva

Härliga och aktiva semesterdagar

När du bor i Villa Diva är det omöjligt att ha tråkigt, då det finns möjligheter för både träning och avkoppling. I träningsrummet finns det möjlighet för styrketräning och i trädgården finner du även en tennisbana med dusch och utomhusbelysning, något som även gäller poolen och de stora utomhusareal där ni kan roa er och spela boll, eller varför inte praktisera yoga. Tomten är inte inhägnad men avskärmad med en vägg och häck. Du befinner dig i ett bostadskvarter i höjderna utanför Trapani.

Hemtrevlig villa

Du kommer snabbt lägga märke till den hemtrevliga atmosfären som bidrar till att du ska känna dig hemma och välkommen. Villa Diva ger dig en avslappnad bas för sin sicilianska semester, och bjuder på personlig inredning med elegans och tradition. Köket och dess färgrika klinkergolv, stenväggarna i vardagsrummet, bjälkarna i taket och de antika möblerna vittnar om de rustika, sicilianska traditioner, medan tavlor, mattor, trappor av smide och övrig dekoration ger huset en varm och personlig själ.

Villa Diva med 11 sovplatser
Villa Diva mäter ca. 300 m² och är fördelad på två våningar med wi-fi och klimatanläggning. På första våningen finner du fyra sovrum med dubbelsängar där tre av rummen har egna badrum. Alla rum har utsikt till trädgården och poolen. Det finns ännu ett badrum på första våningen, samt träningsrummet. Vidare finns det vardagsrum med rustikt kök, en lounge med TV, en läshörna och ett biljardrum. Köket är utrustat med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, spis och kylskåp. På andra våningen finnerr du ett öppet mellanrum och sedan ett vardagsrum, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng samt ett badrum med badkar. Till villan hör även privat parkeringsplats, babyutrustning och strykfaciliteter.

Dölj texten
 
 
search map