Omdömen från Hotel Crystal

Hotel Crystal
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Crystal

Läs personliga omdömen av Hotel Crystal som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Crystal. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Helt okej övernattning med full frukost

Helt okej för en övernattning, som nu var fallet. Om vi börjar med det negativa luktade det lite inpyrd rök när jag kom in i rummet och luftkonditioneringen väsnades en del när man satte på den. När den väl var igång på lägre varv störde den inte längre och man tänkte snart inte på rökdoften. Badrummet var stort och allt kändes i övrigt rent och fräscht. Personalen var mer saklig än personlig. WiFi ingår.

Frukosten var ovanligt komplett med allt från bacon, ägg, korvar osv till färsk frukt och diverse juicer (sådana utan extra socker...). Men även sötsaker fanns det gott om, som sig bör i ett sydeuropeiskt fruktostbord.

Läget, mitt i centrum har sina för- och nackdelar. Lite trafikbuller kan störa de känsliga; i gengäld har man nära till barer och restauranger för en drink eller lite kvällsmat.

Hotel Crystal
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Crystal
Enkelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 1 Vuxen
Namn
Mats-Ola och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Crystal i Trapani från den 30. till den 31. juli 2011.

Resan har varit toppen, tack! Ditt förslag till upplägg var mycket bra och på det hela taget är vi supernöjda – framförallt med din service. Bästa hotellstandarden av de tre. Trapani överraskade, vi trodde det var en ganska trist stad men det var en väldigt trevlig stadskärna med mkt liv o restauranger. Med facit i hand hade vi nog kunnat tänka oss att byta någon natt i Alcamo Marina mot ytterligare en i Trapani, var ju ganska korta avstånd för att åka ut till stränder etc. i området.

Tack för all hjälp i samband med resan! Vi återkommer säkert som kunder när det vankas sol eller skidor i Italien!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Cefalù Sea Palace

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Mareneve Resort

Linguaglossa

Villa Scoglio

Scafa Bassa

search map