Semesterbostad i Trapani

Appartamenti Rosa dei Venti

Hamnpromenaden vid hamnen
 
Appartamenti Rosa dei Venti är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Rosa dei Venti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trapani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I en byggnad från början av 1900-talet och på kort avstånd från hamnen har man inrett 9 lägenheter som fungerar utmärkt för såväl korta som långa vistelser i Trapani.

Placering och parkering

Från Trapani kommer man enkelt till Egadi-öarna och Pantelleria ö med färjorna som avgår från hamnen. Med bil tar man sig snabbt till städer som Marsala, Mazara del Vallo samt till Palermo med tåg eller buss. På gångavstånd finner man caféer, inköpsmöjligheter och matställe. Under sommaren blir Trapanis centrum till miljözone och du bor då i lugnare omgivningar - nackdelen är då att parkering ska ske utanför miljözonen. Appartamenti Rosa dei Venti ställer fri parkeringsplats - och fri shuttlebus till förfogande på gatan Via Dorsale ZIR, ca. 2 km från lägenheterna.

Läs mer om Appartamenti Rosa dei Venti

Lägenheterna

Lägenheterna är enkelt men smakfullt inredda. De är alla utrustade med wi-fi internetförbindelse, aircondition och värmeanläggning, satellit-TV, DVD, strykjärn och strykbräda samt hårtork.

Läs om lägenheterna på Appartamenti Rosa dei Venti

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamenti Rosa dei Venti

Läs personliga omdömen av Appartamenti Rosa dei Venti som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Rosa dei Venti. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt övernattningslägenhet

Vi ankom vid midnatt, vi hade bett om transfer från flygplatsen och de stod och väntade på oss när vi kom. Transfer ingick i priset men behövde beställas. Vi skulle vidare på resan redan tidigt nästa morgon men det var inga problem, incheckningen löstes när vi ankom på natten, vi behövde bara sätta nyckel i dörren och lämna hotellet, då incheckning öppnade kl 9.00. Lägenhet fin, vattenflaska fanns i kylen till oss=bra.

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Rosa dei Venti

Läs mer
 
search map