Hotell i Trabia på Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Restaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du hittar inte mycket skrivet om Trabia och du väljer säkert inte att åka hit på grund av stadens sevärdheter. Men Trabia ligger mitt emellan Palermo (30 km) och Cefalù (30 km), dessutom stannar tåget här så det är lätt att kombinera en avkopplande semester på stranden med kulturella utflykter.

Bad i havet eller i poolen

Hotellet har utgång direkt till stranden - reser du med barn är detta onekligen en fördel med tanke på deras säkerhet. Här ska du inte korsa någon väg för att ta dig till havets salta vågor eller poolen om du föredrar att slippa vågor och salt. Hotellets privata strand har solstolar och parasoller där du kan ligga och solbada. Poolen ligger en nivå över stranden på en terrass och även härifrån har du havsutsikt.

Läs mer om Hotel Tonnara Trabia

Avkoppling i wellness center

Vintern på Hotel Tonnara är varmare än på många andra ställen på ön. På den ena sidan av hotellbyggnaden ligger nämligen ett wellness center där du kan bada i uppvärmt vatten, njuta av en massage eller koppla av i det turkiska badet. Från wellness centret kan du gå direkt ut på en gräsmatta som leder till stranden. Klimatet på ön är så milt att det är väldigt behagligt att solbada mitt på dagen även på vintern (som här nere vara maximalt ett kvartal). Vänligen observera att wellness centret bara tar emot gäster som har fyllt 18 år.

Restaurangen är värd hela resan

Frukosten serveras i en stor och ljus salong som ligger på andra våningen med utsikt över havet. Här finns en utgång till en bred terrass där du kan njuta av havets doft och vågornas sång som kan skifta mellan allt från klassiskt till hårdrock beroende på väder och vindförhållande. Hotellets restaurang heter U'Rais och ligger avskild från frukostsalongen. Restaurangens inredning har hämtat inspiration från sicilianska mönster och historia och med inslag av normandiska linjer och arabiska detaljer. Medelhavskökets meny består huvudsakligast av kött- och fiskrätter men bjuder även på pizza i alla möjliga varianter: du kan få denna berömda italienska rätt med glutenfri deg och i vegetariska- och veganversioner. Deras veganpizza med kål, morötter, rostat kummin och chili har fått erkännande till och med av inbitna köttätare. Pizzan bakas i vedeldad ugn och degen är baserad på antika sicilianska sädesslag som blandas med hemlagad surdeg för att skapa en mycket lättsmält upplaga av denna berömda rätt. Vinmenyn erbjuder kända och utsökta sicilianska viner vilka kommer att göra upptäckten av denna region än mera smakfull.

Välj det rum som passar bäst utifrån dina behov och önskemål

Det finns nästan 100 rum på hotellet. De är inredda i ljusa pastellfärger som påminner om havet och samtliga har luftkonditionering, tv med satellitkanaler, saftybox samt eget badrum med dusch, toalett och hårfön. Det finns gratis Wi-Fi förbindelse i hotellets gemensamma utrymmen.

Bra att veta

Ibland hålls det olika events som bröllop och födelsedagar på hotellet på grund av den trevliga restaurangen. Detta kan medföra att det ibland spelas levande musik fram till runt midnatt. Detta är ett vanligt fenomen på Sicilien.

Poolen stänger för siesta under dagens hetaste timmar.

Läs om rummen på Hotel Tonnara Trabia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map