Semesterbostad i Trabia på Sicilien

Casa al Bragone

 
Casa al Bragone är inte tillgänglig i dagsläget
Casa al Bragone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trabia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa al Bragone ligger på sluttningarna bakom kusten mellan Trabia och Termini Imerse. Från huset är det bara 250 meters gångväg ner till stranden, som ligger på andra sidan kustvägen och järnvägen. Närmaste affärer och matställen ligger i Trabia, ca 1,5 km från huset.

Huset var ursprungligen sommarresidens åt en adelsfamilj, vars arvingar fortfarande äger en del av fastigheten. Idag är det gamla residenset uppdelat i flera lägenheter och den ena av dem, som vetter mot berget och har utsikt över Trabia, hyrs ut till resenärer som vill tillbringa en vecka i autentiska och inte speciellt turistiga omgivningar.

Läs mer om Casa al Bragone

Casa al Bragone har en egen trädgård med oliv- och apelsinlundar samt den typsika medelhavsvegetationen. Precis utanför köket finns det en härlig terrass med bord och stolar, där man kan njuta av solen och måltiderna - det finns även möjlighet att grilla.

Hus med 6 sovplatser:
- Huset består av ett fint inrett kök med matplats, diskmaskin, ugn och ett stort kylskåp. Det finns också ett stort och ljust vardagsrum med soffgrupp, ännu ett matbord och läshörna med utgång till en innergård. Även ett av sovrummen (det med dubbelsäng) har utgång till innergården. I huset finns ännu ett sovrum med två enkelsängar, ett litet sovrum med våningssäng och två badrum, varav ett är med toalett och badkar och det andra med toalett och dusch samt tvättmaskin.

Huset är inte utrustat med aircondition, men de breda stenväggarna är en garanti mot varma nätter så länge man håller fönsterluckorna stängda under de varmaste timmarna.

Dölj texten
 
 
search map