Semesterbostad på Torre Faro på Sicilien

Residence Dei Margi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Italienarnas egna semesterparadis

Residence Dei Magri ligger endast 5 minuters promenad från stranden och har utsikt över Messinabukten med Calabrien i bakgrunden. Området är inte det mest nyttjade av internationella resenärer, men italienarna väljer ofta själva att tillbringa sin sommarsemester här. Residence Dei Margi ligger i ett lokalt bostadsområde, mellan två sjöar.

De närliggande stränderna är fina, men det är dock en liten sak som förstår utsikten, nämligen en stor mast, som står direkt på stranden. Om det stör dig, erbjuder området och stranden fint, klart vatten samt områden med solsängar och parasoll, där du kan njuta av din semester.

Landsorten Torre Faro ("fyrtornet") är inte så stor, men har ett rimligt utbud av restauranger, caféer och butiker. Det är perfekt att ta sig runt i området på cykel, och receptionen kan hjälpa dig med uthyrningen av en sådan. Det finns också flera andra fina stränder i området, som kan vara värda att checka in.

Perfekt till barn

Lägenheterna på Residence Dei Margi är av god standard, och den härliga trädgården med den stora poolen och solterrassen, är utan tvivel pricken över i. Det är därför den perfekta basen att slappna av på, med en bra bok, medan barnen leker med nya lekkamrater i vattnet. Det finns också en mindre pool till barn och i förbindelse med poolområdet finns en fotbollsbana med konstgräs. Du kan parkera din bil på området, och det finns gratis wifi i alla lägenheterna. Det enda som saknas, är en liten bar, där du kan njuta av en förfriskning.

Läs mer om Residence Dei Margi

Moderna och bekväma lägenheter

Residence Dei Margi har 34 rymliga lägenheter i olika storlekar med balkong och utsikt över trädgården. Alla lägenheter har aircondition, förvaringsbox, satellit-TV, kök med diskmaskin och ugn, tvättmaskin, stykjärn och bräda, wi-fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det är daglig städning i lägenheterna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Fontana Barone

Mazzaforno, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Panoramic Residence Galati

Scafa Bassa, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map