Omdömen från Le Dune Beach Club

 
Le Dune Beach Club är inte tillgänglig i dagsläget
Le Dune Beach Club är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre Faro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Dune Beach Club

Läs personliga omdömen av Le Dune Beach Club som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Dune Beach Club. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Eländig mat

Stället får två stjärnor för två bra pooler, och en fin strand med egna liggstolar. Vi hade valt att ha frukost och middag inkluderat på hotellet. Det var av mycket ringa standard, med många neutrala smakupplevelser. Därutöver var det för mig en gåta, att ett familjeorienterat hotell väljer att öppna kvällsbuffén klockan 19:30, vilket är mycket sent när man har små barn. Jag är medveten om att de har en annan dygnsrytm söderöver, men det var kanske lite i senaste laget - vilket också bevisas på de andra gästernas iver när de väl öppnade.

Dessutom är hotellet inte i top-standard. I duschkabinen finns flera lösa plattor, så det rinner vatten bakom dem. Airconditionen är säkert 20 år gammal, så den låter sjukt mycket. Runt poolen finns det hålor, så mindre barn kan fastna med fötterna. Det var dock rent. Lite trist att det sprang katter runt vid buffén.

Torre Faro som semester-destination

Staden har inte så mycket att erbjuda. Det är dock inte långt till inköp, om man har bil

Le Dune Beach Club
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Le Dune Beach Club
Familjerum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map