Hotell på Torre Faro på Sicilien

Le Dune Beach Club

 
Le Dune Beach Club är inte tillgänglig i dagsläget
Le Dune Beach Club är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre Faro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du är ute efter en semester på stranden för dig och dina barn utan alltför många krusiduller, är Le Dune Beach Club ett av de ställe du bör titta närmare på. Priset är rimligt och placeringen vid en härlig strand gör Le Dune Beach Club till ett utmärkt val för en familj med en begränsad budget.

Semester på Siciliens nordost kust

Le Dune Beach Club ligger i Torre FaroSiciliens nordöstra hörn. Det är inte ett område där du normalt hittar många utländska turister, men under sommarsäsongen finns det många italienare som väljer att tillbringa sin semester här. Stränderna i området erbjuder klart vatten och bra solchanser samtidigt som det finns många aktiviteter för både stora och små. Byn Mortelle är inte så stor men erbjuder några restauranger, kaféer och butiker. Det är upplagt att hyra cyklar, vilket också gör det enkelt att utforska det lokala området där du också hittar några sjöar.

Stora grön-område och privat strand

Le Dune Beach Club ligger i en 35.000 m² stor grön park med palmer och privat strand. I parken finns det flera typer av pooler (både för vuxna och barn) och på stranden finns solstolar och parasoller (ingår två solstolar och ett parasoll per rum). Le Dune Beach Club är inte bara det perfekta stället att koppla av, det finns även fina möjligheter att vara aktiv. Runt parken och på stranden hittar du tennisbanor, bordtennis, lekplats och i havet kan du roa dig med vindsurfing eller paddla kanot. Under säsongen finns det underhållning för barn med mini club och andra aktiviteter. Så det är bara upp till dig att välja hur du vill tillbringa dagen.

Massor av aktiviteter att välja mellan

På plats finns både en bar och restaurang som serverar lokala och nationella rätter, så att du inte behöver lämna området när du blir hungrig. Priset inkluderar tillgång till de olika poolerna, strandservice (två solstolar och ett parasoll per rum från 2:a raden), underhållning både dag och kväll, sport (tennis, surfing, paddling och seglings kurser), pianobar, utomhus disco på stranden och mini-klubb för barn från 4-12 år.

Läs mer om Le Dune Beach Club

Två olika typer av rum

Runt parken på Le Dune Beach Club finns det totalt 90 bungalows i olika kategorier. Alla bungalows har en uteplats, aircondition, minibar, förvaringsbox och TV. Inredningen är enkel men funktionell och alla rum har eget badrum. Dubbelrum standard innehåller max tre sovplatser medan familjerummen har ett dubbelrum och ett litet rum med bäddsoffa eller våningssäng för totalt max 4 personer. I vistelsen ingår frukost men det finns möjlighet att tillköpa halvpension eller all inclusive. Halvpension inkluderar middag (buffé) och dryck i form av läsk, öl och husets vin till måltiden. All inclusive inkluderar lunch och middag (buffé) och dryck i form av läsk, öl och husets vin vid måltider, snacks, glass och nationella likörer från kl. 19:00-23:00.

Läs om rummen på Le Dune Beach Club

Dölj texten
 
 
search map