Hotell på Torre Faro på Sicilien

Capo Peloro Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Capo Peloro Resort är ett perfekt val för dig som vill tillbringa semestern på stranden, samtidigt som du har tillgång till flera faciliteter – allt till ett rimligt pris.

Med vy mot Messinasundet

Capo Peloro Resort är ett modernt hotell, beläget ca. 100 meter från stranden. Från fjärde våningen kan du se Messinasundet med regionen Kalabrien i bakgrunden. Det är inte det mest typiska område för att hitta internationella turister, men det finns många italienare som väljer att semestra här. Hotellet ligger i ett naturreservat som kallas Capo Peloro och det finns två sjöar i området. Stränderna runt hotellet är fina, men det finns en visuell effekt som stör romantiken, nämligen en stor högspänningsmast som står direkt på stranden. Om det inte stör dig, erbjuder stranden klart och fint badvatten. Byn Torre Faro är inte stor och erbjuder några kaféer, affärer och restauranger. Det är upplagt att röra sig runt på cykel och du kan få hjälp och information om cykeluthyrning i receptionen.

Läs mer om Capo Peloro Resort

Massor av aktiviteter att välja mellan

På Capo Peloro resort finns det ingen anledning att ha tråkigt. Hotellet ligger i en 25.000 m² grön park med en vacker pool, barnpool, tennisbana, lekplats och en stor terrass. Om du känner för att mer motion finns det också ett litet gym och det erbjuds många andra aktiviteter. Området vid poolen erbjuder solstolar, parasoller, jacuzzi och barnpool, så om du vill ligga på stranden kommer detta vara det perfekta stället för dig. Det är möjligt att få serverat kalla drycker och snacks medan du njuter av semestern vid poolen.

Ät på siciliansk manér

Önskar du en lite större lunch serverar restaurangen både lokala och internationella rätter, och naturligtvis även middag på kvällen. Capo Peloro erbjuder två restauranger: en buffé-restaurang för gäster med halvpension och en à la carte-restaurang för gäster som endast bor med frukost. På kvällen kan du koppla av i loungebaren och på terrassen där du kan få serverat din favorit dryck. Kostnadsfritt wi-fi finns på hela hotellet.

Moderna rum

Capo Peloro resort har 98 rum i två olika kategorier: standardrum och juniorsviter. Alla rum har aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, skrivbord, Wi-Fi, balkong och privat badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Hotel Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt på Sicilien

search map